Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Ima li negdje ignore?
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Ima li negdje ignore?
Poruka: 6136
graph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 146  
Riba, jel se može negdje u ovom forumu naklikat da mi ignorira sve postove nekog određenog korisnika? Ono - da mi ih uopće ne prikazuje, ni u jednom topicu, ni u PM-u, nigdje?
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 1497
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 59  
Kaj, opet sam pretjerao neku noć uz čašicu viška? Damn..
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
Poruka: 987
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 39  
Tko tko tko ?
Drive away and it's the same
Everywhere death row, everyone's a victim
Your joys are counterfeit
This happiness corrupt political shit

Living life like a comatose
Ego loaded and swallow, swallow, swallow
Poruka: 566
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 3  
To sigurno ide mene
MacMini 2.26, Samsung SM2433, TimeMachine 1TB, iPhone 3G 8GB
Admin
Poruka: 4305
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 154  
Ja nikada ne bih stavio na ignore nekoga tko voli Kraftwerk (barem sudim po avataru) koliko god ponekad naporan bio!
graphgraph

Ispričavam se ako sam ponekad naporan, za razliku od evo ovog albuma koji nikako to nije. To im je "kruna" svega (moje osobno mišljenje). Usput, jesi li vidio kakve oni čudne kompove koriste? Imam osjećaj da je to neka samogradnja. Oduvijek su naginjali tim stvarima.
graphgraph

123412341234123412341234...
Poruka: 146
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
Zaista neznam, ali kad sam vidio naslov topica, prva osoba koja mi je pala napamet je bila Drazen, ali, nakon par minuta razmisljanja, shvatio sam, pa sa kime bismo onda argumentirano raspravljali o "vitalnim" problemamima kao 7-o dnevna garancija za Mightiy mouse ili katastrofalna kvaliteta Apple-ovih monitora, ili o nevjerojatno losoj kvaliteti i ogromnoj cijeni Appleovih przionih medija.
graph

Dražen je napisao:
To sigurno ide mene

Naravno da ide tebe. Ne treba biti genije da to shvatiš. Nemam nikakvo pravo tražiti da ti se ograniči pristup ovom forumu (niti sam to učinio, niti to bih učinio), ali imam pravo tražiti mogućnost da ne moram čitati ni vidjeti tvoje destruktivne (i već pomalo dosadne, uvijek iste), offtopične, i, što mi najviše smeta, zlurade komentare.

Ako netko traži pomoć, nisi mu pomogao time što mu kažeš "ha ha glupane to ti se ne bi desilo da si kupio PC". Ako mu ne znaš ili ne želiš pomoći, onda šutiš i pustiš da mu pomogne netko tko zna i želi.

Ja definitivno nisam Apple zaluđenik i ne pogađa me tvoje unjkanje zato što vrijeđa moje vjerske osjećaje nego zato što ne služi ničem, baš ničem, osim ispucavanju tvoje frustracije. IMHO, nijedan forum ne služi ispucavanju individualne frustracije. Dakle, ti ovaj forum debelo zlorabiš. Što smo ti mi skrivili? Idi jaši po tim trgovcima i serviserima koji su te za*ebali. Ima udruga za zaštitu potrošača, javi se njima, volontiraj kod njih, dobit ćeš medijski prostor da unjkaš po službenoj dužnosti. Sjaši više odavde, *ebote...

smayoo.blog.hr
Admin
Poruka: 4854
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 176  
Ja se nadam da cete zajedno pronaci rjesenje koje ne trazi mog rada!
graph

Da. Pribojavao sam se takvog odgovora.
smayoo.blog.hr
Poruka: 1496
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 37  
smayoo je napisao:

Naravno da ide tebe. Ne treba biti genije da to shvatiš. Nemam nikakvo pravo tražiti da ti se ograniči pristup ovom forumu (niti sam to učinio, niti to bih učinio), ali imam pravo tražiti mogućnost da ne moram čitati ni vidjeti tvoje destruktivne (i već pomalo dosadne, uvijek iste), offtopične, i, što mi najviše smeta, zlurade komentare.
Ako netko traži pomoć, nisi mu pomogao time što mu kažeš "ha ha glupane to ti se ne bi desilo da si kupio PC". Ako mu ne znaš ili ne želiš pomoći, onda šutiš i pustiš da mu pomogne netko tko zna i želi.
Ja definitivno nisam Apple zaluđenik i ne pogađa me tvoje unjkanje zato što vrijeđa moje vjerske osjećaje nego zato što ne služi ničem, baš ničem, osim ispucavanju tvoje frustracije. IMHO, nijedan forum ne služi ispucavanju individualne frustracije. Dakle, ti ovaj forum debelo zlorabiš. Što smo ti mi skrivili? Idi jaši po tim trgovcima i serviserima koji su te za*ebali. Ima udruga za zaštitu potrošača, javi se njima, volontiraj kod njih, dobit ćeš medijski prostor da unjkaš po službenoj dužnosti. Sjaši više odavde, *ebote...

Bravo Smayo, potpis od rijeci do rijeci!
iMac 20" White/C2D 2.16 GHz/3Gb >home
iBook 14"/G4 1.42Ghz/1Gb >home
Mac Pro 5,1/8 Core 2.4Ghz/GT120+FX4800/24Gb >work
iPhone4
graphgraph

smayoo je napisao:
Dražen je napisao:
To sigurno ide mene

Imam valjda pravo na svoje mišljenje, a sjahat neću sigurno. Nisi ti policajac.
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 59  
Ma naravno da imas,.. al si fakat naporan i nisi objektivan nego ga seres i seres.. doduse, malko si eto pokrenuo ljude pa je postalo i zanimljivo u vocnjaku..
graph

Dražen je napisao:
Nisi ti policajac.

Naravno da nisam, niti želim biti. Zato sam Ribu pitao ima li ignore na ovom forumu.

Što se mišljenja tiče, kako reče Voltaire, "Gospodine, ja se s Vama ne slažem, ali ću do smrti braniti Vaše pravo na Vaše mišljenje.".

Mišljenje si izrazio, primili smo ga na znanje. Svi. Više nego jednom. Zaključili smo da se ne slažemo, ni mi s tvojim, ni ti s našim mišljenjem. Koja je onda daljnja svrha tvog unjkanja osim ispucavanja svoje frustracije na krivom mjestu?
smayoo.blog.hr
Poruka: 4
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
možda mu samo fali pažnje.. nisam baš upućen u konkretni slučaj, al tako mi djeluje
graph

Kad meni prifali pažnje i padnem u depru jer mislim da me nitko ne razumije, odem njurgati svojoj mami. A ne hrpi poznatih i nepoznatih ljudi na Net.
smayoo.blog.hr
Poruka: 66
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 1  
Da ne pokrećem novu temu postavit ću pitanje ovdje s obzirom da je ovo najsvježija tema. Kako da kod pretraživanja foruma postavim da prikazuje više od 15 rezultata ili da se oni izlistaju po stranicama? Kad god tražim neki pojam uvijek mi izbaci 15 rezultata.
graph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 146  
Nemam pojma, nije mi nikad trebalo, ali sad kad si pitao išao sam pogledati i čini mi se da se ne može. Riba?

E, a zašto je tako teško otvoriti novu temu? Ova nam je baš dobro krenula...
smayoo.blog.hr
Admin
Poruka: 4854
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 176  
mac_newbie je napisao:
Da ne pokrećem novu temu postavit ću pitanje ovdje s obzirom da je ovo najsvježija tema. Kako da kod pretraživanja foruma postavim da prikazuje više od 15 rezultata ili da se oni izlistaju po stranicama? Kad god tražim neki pojam uvijek mi izbaci 15 rezultata.

Trebali bi biti raspodijeljeni po starnicama, no sada je broj rezultata podignut na 50, to će valjda biti dovoljno.
Poruka: 66
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 1  
50 bi trebalo biti dovoljno. Zahvaljujem
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 3  
E, a zašto je tako teško otvoriti novu temu? Ova nam je baš dobro krenula... [/quote]
Zato jer se ne želim prepirati kao malo dijete
graph

Cool.

Ako ostaneš pri toj odluci, ni ne treba mi ignore. Case closed.
smayoo.blog.hr
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 59  
Dražen je napisao:

Zato jer se ne želim prepirati kao malo dijete

Da li da se osjećam uvrijeđenim?
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 3  
A nisam mislio na TVOJ NICK, SORRY
graphgraph

Ima li negdje ignore? prije 3 Godina, 5 Mjeseci Karma: 59  
Da.. tak se i jedna gospođa dovela u neugodnu situaciju kad je rekla svom sinu "glup si ko noć", a s njim je u društvu sjedio i igrao karte slovenac prezimena Noć..

Bilo je to negdje početkom sedamdesetih kad ja još nisam bil ni u planu, al ipak tu anegdotu čujem svako malo od starog koji je bio treći u tom društvu i ako se dobro sjećam, licitacija je u tom krugu došla do 5, bila je refa i.. ne znam da li je lik prošel ili ne..
graph

Eh... Otkad je moj kum umro, nemamo više trećeg za preferans... Zašto više nitko ne igra pref?
smayoo.blog.hr
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 9 sati, 7 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: amsterdamxxx, drlovric, Nikola_Kala, Predator971
Anonimaca: 27

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1882