Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Nike+ iPod Senzor
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Nike+ iPod Senzor
Poruka: 22
graphgraph

Nike+ iPod Senzor prije 1 Godina, 8 Mjeseci Karma: 0  
Htio bih pocet vjezbat uz ovaj Nike+iPod program pa me zanima gdje sve ima za kupiti onaj senzor kod nas?

Imam iPod Touch tako da vec imam ugraden receiver ali mi treba samo onaj senzor sto se namontira na tenisicu. Bio sam u Nikeu u Ilici ali mi se iskreno ne da davat 250kn za taj senzor kad ga sigurno negdje drugo ima uzet za manje love ili rabljeni.

Samo mi treba neki savjet od vas da vidim sta se moze! Ako nista, onda cu na eBayu uzet jer su razlike u cijeni znatne!

Hvala!
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 1569
graphgraph

Nike+ iPod Senzor prije 1 Godina, 8 Mjeseci Karma: 65  
ja sam ga kupil u CC1 i dal sam 250 kuna. Nema nigdje jeftinije, osim ako nenađeš na eBayu. Amazon ti ne shipa k nama zbog geographical restrictions (isti razlog zbog kojeg nemreš kupit komp na taj način, nego moraš ići k našem uvozniku)
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
Poruka: 2
graphgraph

Imas u iStyleu samo senzor za 169 kn, mislim da je to najjeftinije kaj se kod nas da nac, a da je novo. Rabljeni ti se ne isplati kupovat zbog ugrađene baterije za koju nikad ne znaš kolko joj je ostalo.
Poruka: 22
graphgraph

E super, to mi je trebalo, 169 kuna nije puno s obzirom kolko bi me ispalo ebay+shipping i vrlo vjerojatne carine! Ne isplati se cekat zbog par kuna!
Poruka: 50
graphgraph

Nike+ iPod Senzor prije 1 Godina, 3 Mjeseci Karma: 1  
evo upravo sam gledo za 8.23 funte dobiš ipod sensor i sve to ksj ide i poštarina u hr su ti 2 funte to ti je 10 funti je 80 kn...xddd
Poruka: 50
graphgraph

Nike+ iPod Senzor prije 1 Godina, 3 Mjeseci Karma: 1  
Naravno na ebay.co.uk
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 6 sati, 21 min
  • john_st: I meni isto, i nije mi žaj 8)
  • Gjuroo: Lijepo ti je mater rekla. Ja svoju nisam slušo i đava mi uzo par godina života.
  • smayoo: :D :D :D :D :D
  • john_st: neću nikad zaboravit materinu reakciju iz tamo negdi 2002. kad san igra Diabla. Na stolu kutija od igrice i mater čita i izjavi: "Ostavi se toga đavla i aj u crkvu boga molit" :D
  • dpasaric: :D
  • Defou: Eto te vraže na!
  • Riba: "Đava III" :)
  • john_st: 8) »Klikni!« 8)
  • smayoo: Imam ja takav, ali apsolutno me ne zanima prodaja. :) Predobar mi je. Još da mi netko kaže da je bio skup... Kad podijelim s godinama i količinom zajebancije, to je najjeftiniji kompjuter ikad. 8)
  • ecvis17: Pozdrav, zanima me kupnja rabljanih Mac Minija oglas tu »Klikni!«
  • nmrzlja1: lol :D
  • dpasaric: iPhone igra s hajducima! :) »Klikni!«
  • Tony.Sopran: Ok.
  • smayoo: Daj ne brljaj po vikalici, piši u forum pa ćemo vidjeti u čemu je problem
  • Tony.Sopran: @saint / @smayoo ?
  • Tony.Sopran: Trebao bih jedan brzi odgovor, problem je ovaj svoj externi HDD sam spojio sa prijateljevim običnim laptopom, do sada sam uvijek prenosio podatke na njega sa svoga Mac-a, međutim sada kad sam spojio na njegov laptop uredno prepozna HDD, ali mi ne daje mogućnost ulaska u njega?! :upset:
  • Renzo: Molim, molim.
  • radar: fala Renzo
  • Renzo: Karticu koristim isključivo za AppStore. Korištenje je jednostavno, na šalteru banke uplatiš na AppStoreu trošiš :)
  • bumbar: Ja za internet kupovinu imam OTP web karticu ali nije podržana za App Store :'(
  • radar: RENZO kolika je naknada mjesecna/godisnja za karticu i koliko je to jednostavno za koristenje, dali ju koristis samo za internet placanja :)
  • Finn: ne kužim "posebnost" ove kartice... ja za paypal imam deviznu karticu na koju isto tako uplatim love koliko mi treba za neku kupovinu.
  • bumbar: @renzo. I ta kartica uredno radi za kupovanje u App Stor-u?
  • Renzo: Ima nas nekoliko na forumu koji koristimo ovo »Klikni!«
  • john_st: home is where the iPhone syncs ;-)
  • bumbar: ima li kakvih novosti oko bankovnih kartica (koje nisu kreditne) za app store?
  • smayoo: Dom je tamo gdje je srce. 8)
  • campo: svuda pođi kući dođi
  • yawn pong: Zašto bi se i vraćao ovdje ako odem u Australiju. Jedino za posjet rodbini i to je to.
  • smayoo: mrak! :D

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: dpasaric, Gjuroo, grgaa, H2O, iLeo, jzelko, levatina, smayoo, zabac
Anonimaca: 53

Anketa

iPad treće generacije

Apple novosti

0.2945