Poruka: 22
|
|
Nike+ iPod Senzor prije 1 Godina, 8 Mjeseci
|
|
|
Htio bih pocet vjezbat uz ovaj Nike+iPod program pa me zanima gdje sve ima za kupiti onaj senzor kod nas?
Imam iPod Touch tako da vec imam ugraden receiver ali mi treba samo onaj senzor sto se namontira na tenisicu. Bio sam u Nikeu u Ilici ali mi se iskreno ne da davat 250kn za taj senzor kad ga sigurno negdje drugo ima uzet za manje love ili rabljeni.
Samo mi treba neki savjet od vas da vidim sta se moze! Ako nista, onda cu na eBayu uzet jer su razlike u cijeni znatne!
Hvala!
|
|
Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
|
Poruka: 1569
|
|
|
|
|
ja sam ga kupil u CC1 i dal sam 250 kuna. Nema nigdje jeftinije, osim ako nenađeš na eBayu. Amazon ti ne shipa k nama zbog geographical restrictions (isti razlog zbog kojeg nemreš kupit komp na taj način, nego moraš ići k našem uvozniku)
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
|
|
|
Poruka: 2
|
|
|
|
|
Imas u iStyleu samo senzor za 169 kn, mislim da je to najjeftinije kaj se kod nas da nac, a da je novo. Rabljeni ti se ne isplati kupovat zbog ugrađene baterije za koju nikad ne znaš kolko joj je ostalo.
|
|
|
Poruka: 22
|
|
|
|
|
E super, to mi je trebalo, 169 kuna nije puno s obzirom kolko bi me ispalo ebay+shipping i vrlo vjerojatne carine! Ne isplati se cekat zbog par kuna!
|
|
|
Poruka: 50
|
|
Nike+ iPod Senzor prije 1 Godina, 3 Mjeseci
|
|
|
evo upravo sam gledo za 8.23 funte dobiš ipod sensor i sve to ksj ide i poštarina u hr su ti 2 funte to ti je 10 funti je 80 kn...xddd
|
|
|
Poruka: 50
|
|
Nike+ iPod Senzor prije 1 Godina, 3 Mjeseci
|
|
|
Naravno na ebay.co.uk
|
|
|
|