Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Chrome browser!
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Chrome browser!
Poruka: 353
graphgraph

Chrome browser! prije 10 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 5  
Evo nešto što bi puno ljudi moglo početi koristiti i biti jako zadovoljno kao što sam ja s tim
www.omizio.com/video-2/google-chrome-za-...ne-i-ipad-recenzija/

Google chrome napokon i na iOS-u
itunes.apple.com/us/app/chrome/id535886823
iPhone 3GS
Everything else... SOON!
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 11
graphgraph

Chrome browser! prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 0  
Ja ga koristim na iPadu i nije nista posebno, al ipak bolj od Safarija
iPhone 4S 32 GB
New iPad 4G 32 GB
Poruka: 556
graphgraph

Chrome browser! prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 30  
iCab mi je i dalje bolji. a i chrome je pobrao par njihovih fora.
Moderator
Poruka: 2756
graphgraph

Chrome browser! prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 200  
Sad nisam u prilici isprobati Chrome, ali ja sam sasvim zadovoljan sa iCab i za sada mi je to najbolji browser. Safari mi je za sada drugi, a mogao bi doći na prvo mjesto ako ga još dodatno poboljšaju sa izlaskom iOS 6.
"I najduže putivanje započinje prvim korakom" - Laozi
Poruka: 222
graphgraph

Chrome browser! prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 11  
Chrome sucks ! Nista posebno. Slazem sa sa Sankom za iCab a Safari mi je nekako usao pod kozu i gotovo.
iPhone 4s 16 Gb White
iPad 3 16 Gb Wi-Fi White
Asus notebook-nadam se ne zadugo
Poruka: 255
graphgraph

Chrome browser! prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 50  
Probao sam svakakve zamjene za Safari, ali jednostavno navikao sam na njega, i osobno meni je najbolji, a sada se čeka novi iOS tako da će i dalje biti NO.1 barem za mene.
 RMBP 15" 2.3GHz i7(16GB RAM)
 iPhone 5 64GB
 Apple TV 2+JB
 Samsung Galaxy S3 32GB
 new iPad 32GB+4G
Poruka: 353
graphgraph

Chrome browser! prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 5  
Tome se i ja nadam da će izlaskom iOS6 biti i dalje naj na ajfonu, al zasad mi je chrome veoma dobar i zadovoljan sam s njim
iPhone 3GS
Everything else... SOON!
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 1 sat, 40 min
  • drlovric: Sumnjam da ce ijedan OS ikada skinuti sa trona duzinu trajanja XP :) 12-13 godina ako se ne varam i jos se neda, i ako je Win 7 vise nego dobar OS. Mada si u pravu za 10.6. Ne vole svi korisnici to forsiranje iOS u OS X :/
  • smayoo: Da? Ne znam... Možda zato što imam 140 kg... :D
  • JCM: Smayo tvoje riijeci uvijek imaju tezinu :)
  • smayoo: 10.6 Snow Leopard je de facto postao Macov Windows XP - sve što je Apple napravio nakon toga je krenulo nizbrdo, tako da je puno korisnika ostalo na 10.6 iako su mogli dalje. Pa onda i developeri to uvažavaju. Ja sam na 10.6 i do sad nisam osjetio problem zbog toga. Jedna jedina aplikacija koja meni treba - nije dostupna na 10.6. A i taj mi nije nešto osobito važan.
  • JCM: To je tako ali kako ne znam previse o trajanju apple softvrea zanimalo me da li ce bar jos dvije godine trajati. Ne isplati se placati za nesto sto ce ubrzo biti beskorisno (npr ovaj white)
  • drlovric: JCM: Zar to nije dubina svakog racunala? I potrosacke elektronike opcenito :)
  • JCM: Da li to znaci da ima rok trajanja obzirom na software? Znam da ima (sve ima) ali da li ce se nakon nekog vremena (skorijeg?) baciti u smece jer nece biti kompatibilan sa hrpom stvari?
  • rusty: osobno ne bi išao preko SLa (10.6.4)
  • JCM: Još jedno pitanje: Da li se može i koji software se preporucuje za nadogradnju MB White 2009? Sada je na 10.5.8. Snow ili Mountain?
  • smayoo: U slučaju nužde, najmanje 20% manje ;)
  • john_st: ma ne prodajem ga, previše sam emotivno vezan za nj :) al čisto me zanima, u slučaju nužde, koliko mogu dobit za njega
  • Sin: @mario.zg: nedovoljno pojasnih: SSD je cca 650-700, a HD postojeći od 160 ili 250gb, prodam ili zamjenim uz nadoplatu za SSD razlika mi je bila 400-450 kn za upgrade ....
  • mario.zg: Može link do tih diskova SSD 128 za 400 kn?
  • Sin: @john_st: eh da... Slican unibody sam prije cca 1,5 god kupio za 3k i uredno prodao za 4k 6 mj. kasnije...bez SSDa; sada SSD 128 malo rabljeni idu po cca 400-450, znaci ako hoces prodati cijena bi bila cca 3.5-4 k, ili visa ako ti je hobi prodavati pola godine 8)
  • Sin: Solidna baza za procjenu, ali ako pratis cijene na njuskalu za Mac - ljudi obicno traze cca 20% iznad MacSell cijene, a stvarno se prodaju po cijeni 20-30% ISPOD MacSell cijene....tako da john_ st imas od cega poceti....
  • smayoo: john_st, moja se procjena uvijek bazira na cijeni koja se nudi za sličan model na E-bayu + troškovi dostave + PDV + 10% (ja bi bio spreman platiti 10% više za rabljeni Mac kupljen lokalno, nego što me košta neki koji kupujem preko E-baya). Tvoj nije tako jednostavno procijeniti radi SSD-a. Tj. takvih sličnih se baš ne nudi na E-bayu.
  • papittoveng: ovaj od JCMa plafon 2200kn
  • papittoveng: @john_st: 3000kn
  • florijan: @ john_st. evo ja ću ti. devet drniških pršuta
  • john_st: aj smayoo, kad si već u formi, procijeni moj stroj: MBP 13" 2.26 Intel C2Duo, 8GB RAMa, 120GB SSD, 250GB HDD, optika izvađena al spremljena, 10.6.8., 2009. godište
  • JCM: To je to. Thx!
  • smayoo: 2600 Kn apsolutni max koji bi ja platio da ga kupujem. Da ga prodajem, dao bi ga za 2.300
  • JCM: Trebam pomoć za cijenu: MacBook white 10.5.8, 2Ghz intel core 2 duo, 2 GB 667 Mhz DDR2, HDD 100 GB 2009
  • kinsif: jednostavno pisite primitovno bez kvacica kao ja! :D
  • Gjuroo: To je poznati feature vikalice...
  • Sin: Isti slucaj i kod mene... Kad viknem - zbrčka, refresh i bude sve Ok
  • zabac: Čito! Cijena rezervnog djela kao takvog je skuplja, nego cijena tog istog dijela za proizvodnju. Koliko znam, drugačija je manipulacija, transport, skaldištenje i korištenje.
  • zabac: Jesam ja lud? KAd refresham, onda je dobro, a kad "Viknem" tada nije!!!
  • zabac: šđčćž
  • zabac: Gle, opet ništa! Gdje da popravim i što. Safari je u pitanju i svigdje normalno pišem, osim u Vikalici?

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: Kloba, tarik.capar, tino1, Zdravac
Anonimaca: 29

Anketa

Koji vas je novi Apple hardver najviše dojmio?

Apple novosti

0.4372