Poruka: 2
|
|
iPhone 4 restore-pomoc prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan
|
|
|
Imam iPhone 4 koji je prije godinu dana bio dekodiran radio je,stajo je dugo vremena i sad sam ga dobio medjutim ne mogu da ga upalim jedino kad ga stavim da se puni prikaze mi jabucicu,a kad ga ga spojim na iTunes prikazuje mi normalno usb kabl i iTunes.Probo sam sa update and restore medjutim izbaci mi error 1611..
Da li iko zna sta mi je radit volio bi da mogu makar da koristim kameru i iPod..unaprijed hvala
|
|
Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
|
Poruka: 3077
|
|
|
|
|
Jesi napunioo bateriju? Pitanje je, ako je dugo stajao, da li ćeš uopće moći napuniti bateriju ili će biti potrebna zamjena.
Koliko znam, tip baterije koji je u telefonu, kad se isprazni skroz do kraja nema povratka. Neki elektrošokovi baterije su kao pomogli, ali nema garancije.
Smrt fašizmu i komunizmu. I MMF-u!
|
|
|
Poruka: 2
|
|
|
|
|
mislim da to nije sigurno problem...
|
|
|
Moderator
Poruka: 1688
|
|
|
|
|
Ostavi par sati na punjacu,restore nije moguc ako je baterija ispod 10%.Kada ti se bar malo napuni uradi hard reset
iPhone 4S White
iPad 2 32GB 3G
Apple TV 3
Mac Mini i5 2012
iServis Sarajevo
Svi koji se jave preko jabucnjaka ostvaruju 10% popusta za sve usluge servisa
|
|
|
Poruka: 75
|
|
|
|
|
sanchez kaže:
Imam iPhone 4 koji je prije godinu dana bio dekodiran radio je,stajo je dugo vremena i sad sam ga dobio medjutim ne mogu da ga upalim jedino kad ga stavim da se puni prikaze mi jabucicu,a kad ga ga spojim na iTunes prikazuje mi normalno usb kabl i iTunes.Probo sam sa update and restore medjutim izbaci mi error 1611..
Da li iko zna sta mi je radit volio bi da mogu makar da koristim kameru i iPod..unaprijed hvala
Glupo pitanje mozda, ali jesi li uguglao error 1611?
|
|
|
|