Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
moj kratak video prebaciti na iPhone 4S 64GB
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: moj kratak video prebaciti na iPhone 4S 64GB
Poruka: 339
graphgraph

moj kratak video prebaciti na iPhone 4S 64GB prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 3  
Trebao bih tri videa od 20tak minuta koje sam snimio u zadnjih par mjeseci pregledavati na iPhone 4S 64GB.
Sve video fileove sam napravio u HD rezoluciji 1440x1080 dpi (s kamerom Canon HV30).
Da li postoji (besplatan) program za konverziju na iMacu ili MacBooku s kojim bi se to moglo napraviti?
iPhone 4S 64GB : iPod 16GB : iPod Nano 2GB : iMac 21.5 : MacBook Pro 2,2 : iPod Shuffle 512MB
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Moderator
Poruka: 2756
graphgraph

moj kratak video prebaciti na iPhone 4S 64GB prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 200  
Ja osobno koristim iVI - iVideo Importer, no on košta oko 4$. Podržava HD i SD video, subtitlove, covere, kratki opis itd, te konvertirani video automatski dodaje u iTunes. Inače je dostupan i na Mac App Store.

Besplatni Smart Converter također je odličan konverter za brzu konverziju, no nisam ga probao sa HD videom pa ne znam da li to radi. Ima i Pro verziju koja košta 10$ i obje su dostupne i na Mac App Storeu.
"I najduže putivanje započinje prvim korakom" - Laozi
Poruka: 267
graphgraph

moj kratak video prebaciti na iPhone 4S 64GB prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 19  
Quick time player//save as ili save for web...
Ne patim za Norveskom i Danskom, ostajem zauvijek u Spanskom...by Breed
graphgraph

moj kratak video prebaciti na iPhone 4S 64GB prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 3  
Na Quick Time Playeru imam na iPhone 4S iHigh-resolution Retina display 960-by-640 resolution 326 ppi, dok kod iPhone 3G imam 480-by-320 resolution
163 ppi. Kako da stavim Format kod File > Save as > Format opcije (iPhone, HD480, HD720...)?

Smart Converter ću još pregledati.
iPhone 4S 64GB : iPod 16GB : iPod Nano 2GB : iMac 21.5 : MacBook Pro 2,2 : iPod Shuffle 512MB
Poruka: 3077
graphgraph

moj kratak video prebaciti na iPhone 4S 64GB prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 38  
A da probas s iPhone postavkom?
Smrt fašizmu i komunizmu. I MMF-u!
graphgraph

Probati ću za par dana s iPhone postavkom na Quick Time Playeru. Kako sam već rekao, format videa na toj postavci mi nije jasan (iPhone 3G i iPhone 4S imaju drugačiju rezoluciju videa).
graphgraph

Jučer sam složio video preko opcije File > Save as u QuickTime playeru (iPhone postavkom). Sve je prošlo glatko. Hvala vam na pomoći. Nije mi jasna razlika kod iPhone 3G i iPhone 4S u rezoluciji kod videa, ali nema veze...
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 43 min
  • smayoo: Da? Ne znam... Možda zato što imam 140 kg... :D
  • JCM: Smayo tvoje riijeci uvijek imaju tezinu :)
  • smayoo: 10.6 Snow Leopard je de facto postao Macov Windows XP - sve što je Apple napravio nakon toga je krenulo nizbrdo, tako da je puno korisnika ostalo na 10.6 iako su mogli dalje. Pa onda i developeri to uvažavaju. Ja sam na 10.6 i do sad nisam osjetio problem zbog toga. Jedna jedina aplikacija koja meni treba - nije dostupna na 10.6. A i taj mi nije nešto osobito važan.
  • JCM: To je tako ali kako ne znam previse o trajanju apple softvrea zanimalo me da li ce bar jos dvije godine trajati. Ne isplati se placati za nesto sto ce ubrzo biti beskorisno (npr ovaj white)
  • drlovric: JCM: Zar to nije dubina svakog racunala? I potrosacke elektronike opcenito :)
  • JCM: Da li to znaci da ima rok trajanja obzirom na software? Znam da ima (sve ima) ali da li ce se nakon nekog vremena (skorijeg?) baciti u smece jer nece biti kompatibilan sa hrpom stvari?
  • rusty: osobno ne bi išao preko SLa (10.6.4)
  • JCM: Još jedno pitanje: Da li se može i koji software se preporucuje za nadogradnju MB White 2009? Sada je na 10.5.8. Snow ili Mountain?
  • smayoo: U slučaju nužde, najmanje 20% manje ;)
  • john_st: ma ne prodajem ga, previše sam emotivno vezan za nj :) al čisto me zanima, u slučaju nužde, koliko mogu dobit za njega
  • Sin: @mario.zg: nedovoljno pojasnih: SSD je cca 650-700, a HD postojeći od 160 ili 250gb, prodam ili zamjenim uz nadoplatu za SSD razlika mi je bila 400-450 kn za upgrade ....
  • mario.zg: Može link do tih diskova SSD 128 za 400 kn?
  • Sin: @john_st: eh da... Slican unibody sam prije cca 1,5 god kupio za 3k i uredno prodao za 4k 6 mj. kasnije...bez SSDa; sada SSD 128 malo rabljeni idu po cca 400-450, znaci ako hoces prodati cijena bi bila cca 3.5-4 k, ili visa ako ti je hobi prodavati pola godine 8)
  • Sin: Solidna baza za procjenu, ali ako pratis cijene na njuskalu za Mac - ljudi obicno traze cca 20% iznad MacSell cijene, a stvarno se prodaju po cijeni 20-30% ISPOD MacSell cijene....tako da john_ st imas od cega poceti....
  • smayoo: john_st, moja se procjena uvijek bazira na cijeni koja se nudi za sličan model na E-bayu + troškovi dostave + PDV + 10% (ja bi bio spreman platiti 10% više za rabljeni Mac kupljen lokalno, nego što me košta neki koji kupujem preko E-baya). Tvoj nije tako jednostavno procijeniti radi SSD-a. Tj. takvih sličnih se baš ne nudi na E-bayu.
  • papittoveng: ovaj od JCMa plafon 2200kn
  • papittoveng: @john_st: 3000kn
  • florijan: @ john_st. evo ja ću ti. devet drniških pršuta
  • john_st: aj smayoo, kad si već u formi, procijeni moj stroj: MBP 13" 2.26 Intel C2Duo, 8GB RAMa, 120GB SSD, 250GB HDD, optika izvađena al spremljena, 10.6.8., 2009. godište
  • JCM: To je to. Thx!
  • smayoo: 2600 Kn apsolutni max koji bi ja platio da ga kupujem. Da ga prodajem, dao bi ga za 2.300
  • JCM: Trebam pomoć za cijenu: MacBook white 10.5.8, 2Ghz intel core 2 duo, 2 GB 667 Mhz DDR2, HDD 100 GB 2009
  • kinsif: jednostavno pisite primitovno bez kvacica kao ja! :D
  • Gjuroo: To je poznati feature vikalice...
  • Sin: Isti slucaj i kod mene... Kad viknem - zbrčka, refresh i bude sve Ok
  • zabac: Čito! Cijena rezervnog djela kao takvog je skuplja, nego cijena tog istog dijela za proizvodnju. Koliko znam, drugačija je manipulacija, transport, skaldištenje i korištenje.
  • zabac: Jesam ja lud? KAd refresham, onda je dobro, a kad "Viknem" tada nije!!!
  • zabac: šđčćž
  • zabac: Gle, opet ništa! Gdje da popravim i što. Safari je u pitanju i svigdje normalno pišem, osim u Vikalici?
  • zabac: šđč枊ĐČĆŽ

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: amsterdamxxx, Bertone, diplodocusIII, H2O, IgorD, radar, saint, Sin, smayoo, Tomek87, Vice, ZAAK
Anonimaca: 58

Anketa

Koji vas je novi Apple hardver najviše dojmio?

Apple novosti

0.409