Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: pitanjce
Poruka: 31
graphgraph

pitanjce prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 0  
Pozdrav!
danas sam u vipu kupio kod za otključavanje telefona na sve mreže, 488 kn... budući da sam danas tek stavio njihovu karticu u aparat i tek danas ga uopće registrirao, sim kartica još nema signala... u vipu su djelatnici rekli da kod dolazi kroz 24 sata pa me zanima sljedeće... da li u slučaju da kartica još ne bude aktivirana i neću imat mrežne usluge vipa, a na neki način mi stigne kod za otključavanje, da li ću moći telefon svejedno otključati? i zanima me, kad kod stigne, kaj s njim???
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 254
graphgraph

prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 2  
graphgraph

pitanjce prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 2  
Cekaj malo, kakav kod?
koliko ja znam ti dođes u vip platis tih 488 kn das im IMEI koji oni prosljede apple-u nakon sta apple procesira zahtjev za unlock (u roku od 24 sata) ti spojis iphone na itunes i dođe ti ovaj screen: cdn.iphonehacks.com/images/09-Aug/official_iphone_3g_unlock.png

cekaj ti si otkljucao iphone da mozes koristiti sa vipovom karticom ne kuzim sta oces rec, ako je zakljucan na vip i imas u njemu vipovu karticu zasto si ga k vragu isao otkljucavati?!

"a na neki način mi stigne kod za otključavanje, da li ću moći telefon svejedno otključati?"
da, ubacis u njega bilo koju karticu, ma ne trebas ni imat u njemu karticu ja mislim svejedno ce ti se otkljucat..

daj probaj ispravit i pojednostavit taj svoj post i jasnije postavit pitanja..
graphgraph

hahahaha... nije tak komplicirano kak zvuči... priča ispočetka;
bijela 4-ka kupljena u vpn mreži, vipovoj, ali ne za tu namjenu, koristit će se t-mobile kartica... nakon neuspješnih pokušaja zamjene uređaja preko oglasnika, a za uređaj kupljen u t-mobilu, odlučio sam se za otključavanje.
stavio sam večeras u telefon karticu koja je došla uz njega, dakle, vip, iz vpn mreže, ali izgleda još nije za upotrebu budući da mi piše, nema usluge, ni nakon gašenja i ponovnog paljenja uređaja. zanimalo me, ukoliko još tokom sutrašnjeg dana neću imat usluge vipa preko te vpn mreže, da li će svejedno stići kod i da li će svejedno biti moguće otključati telefon? na koji način uopće stiže kod? to mi je pitanje promaknulo u poslovnici vipa...
graphgraph

pitanjce prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 2  
ma nis ti ne brini, kad ti ga epl otkljuca (probaj sutra navecer) samo spoji mob sa kompom i upali itunese i trebao bi se otkljucat. nema veze koju karticu imas u njemu.. jos jednom ponavljam nikakav kod ne dobivas proces otkljucavanja je automatski sve sto ti treba je tvoj telefon spojen na laptop koji ima itunes i internet
graphgraph

Malo kasnim s odgovorom, nisam bio u prilici.... Ali puno hvala na odgovoru, to me zanimalo.... Tnx...
graphgraph

hehehe... ovaj put nemam nikakav problem, samo hoću podijelit radost s Jabučarima i Jabučnicama...
danas ubacio t-mobille karticu u aparat i apple mi čestitao za 488 kn i otključavanje uređaja... sad je novi ajfonček spreman za sve drage nam mrežne operatere... a i draga je sretna...
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 6 sati, 7 min
  • john_st: I meni isto, i nije mi žaj 8)
  • Gjuroo: Lijepo ti je mater rekla. Ja svoju nisam slušo i đava mi uzo par godina života.
  • smayoo: :D :D :D :D :D
  • john_st: neću nikad zaboravit materinu reakciju iz tamo negdi 2002. kad san igra Diabla. Na stolu kutija od igrice i mater čita i izjavi: "Ostavi se toga đavla i aj u crkvu boga molit" :D
  • dpasaric: :D
  • Defou: Eto te vraže na!
  • Riba: "Đava III" :)
  • john_st: 8) »Klikni!« 8)
  • smayoo: Imam ja takav, ali apsolutno me ne zanima prodaja. :) Predobar mi je. Još da mi netko kaže da je bio skup... Kad podijelim s godinama i količinom zajebancije, to je najjeftiniji kompjuter ikad. 8)
  • ecvis17: Pozdrav, zanima me kupnja rabljanih Mac Minija oglas tu »Klikni!«
  • nmrzlja1: lol :D
  • dpasaric: iPhone igra s hajducima! :) »Klikni!«
  • Tony.Sopran: Ok.
  • smayoo: Daj ne brljaj po vikalici, piši u forum pa ćemo vidjeti u čemu je problem
  • Tony.Sopran: @saint / @smayoo ?
  • Tony.Sopran: Trebao bih jedan brzi odgovor, problem je ovaj svoj externi HDD sam spojio sa prijateljevim običnim laptopom, do sada sam uvijek prenosio podatke na njega sa svoga Mac-a, međutim sada kad sam spojio na njegov laptop uredno prepozna HDD, ali mi ne daje mogućnost ulaska u njega?! :upset:
  • Renzo: Molim, molim.
  • radar: fala Renzo
  • Renzo: Karticu koristim isključivo za AppStore. Korištenje je jednostavno, na šalteru banke uplatiš na AppStoreu trošiš :)
  • bumbar: Ja za internet kupovinu imam OTP web karticu ali nije podržana za App Store :'(
  • radar: RENZO kolika je naknada mjesecna/godisnja za karticu i koliko je to jednostavno za koristenje, dali ju koristis samo za internet placanja :)
  • Finn: ne kužim "posebnost" ove kartice... ja za paypal imam deviznu karticu na koju isto tako uplatim love koliko mi treba za neku kupovinu.
  • bumbar: @renzo. I ta kartica uredno radi za kupovanje u App Stor-u?
  • Renzo: Ima nas nekoliko na forumu koji koristimo ovo »Klikni!«
  • john_st: home is where the iPhone syncs ;-)
  • bumbar: ima li kakvih novosti oko bankovnih kartica (koje nisu kreditne) za app store?
  • smayoo: Dom je tamo gdje je srce. 8)
  • campo: svuda pođi kući dođi
  • yawn pong: Zašto bi se i vraćao ovdje ako odem u Australiju. Jedino za posjet rodbini i to je to.
  • smayoo: mrak! :D

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: Defou, dpasaric, H2O, junior, jzelko, smayoo, Stain, zabac
Anonimaca: 68

Anketa

iPad treće generacije

Apple novosti

0.3967