Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: iPhone 3gs
Poruka: 4
graphgraph

iPhone 3gs prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 0  
e ovako...uz svoj iphone, dobio sam jos i stari 3gs. mobitel je kupljen u svicarskoj, i zakljucan na njihovog operatera...osoba koja je koristila taj mobitel, NAPRAVILA je update na 5.0.1, baseband na mobitelu je 5.16.05 na njemu nije bio napravljen jailbreak...htio bih napraviti unlock da radi na moju drugu sim karticu...navodno da se to ne moze, bas zbog tog baseband-a koji ima na sebi...zna li netko malo vise o tome ? tj. dali se stvarno ne moze...ili se ipak moze HVALA !
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 254
graphgraph

iPhone 3gs prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 2  
moram te razocarat ali taj se baseband ne moze se, jedino da updejtas na ipadov 6.15.00 sta ti nitko nece preporučit..
vise o ipadovom basebandu: modmyi.com/forums/iphone-news/739142-war...eband-6-15-00-a.html

mada meni je frend imao taj baseband godinu dana i sve mu normalno radilo nikad nije imao problema, jedino mu taj gps nije radio..
graphgraph

hm...da...istu stvar sam i ja procitao ma za gps mi nije toliki problem...imam ga na 4s...znaci pretpostavljam da ne mogu ni ovi na "servisu" kaj unlockaju za cca 100 kn ? hvala
Poruka: 254
graphgraph

iPhone 3gs prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 2  
da da isto to ce ti napravit.. nema nikoga ko moze tvornicki otkljucat iphone jedino darkgsm i takve slicne "kompanije" ali to masno placas 1000kn..
Poruka: 3
graphgraph

I ja imam 6.15.00, trenutno na 5.0.1 i sem gps-a sve radi super
Poruka: 195
graphgraph

iPhone 3gs prije 3 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 3  
Možeš probti i Gevey SIM ugurati unutra. Jedino što će u SIM utoru biti malo klaustrofobično (Gevey radi imposer za micro SIM, pa ti treba i onaj adapter s male na veliku SIM karticu + taj Gevey imposer), no time izbjegavaš iPad BB i sve one komplikacije koje s njim idu (netočan GPS, trošenje baterije, haktivacija, Custom Firmware, No-Restore it'd.).
Ima na e-bayu tih Geveja po 15-ak $. Prijetelju je neki dan stiglo iz NY za nekih 5-6 dana. Doduše, njemu je treblo za iPhone 4, no po Internetu ima objašnjenja kako to uglaviti i u 3GS (iOS 5)

Eto, samo kao jedan prijedlog za širi izbor rješenja
graphgraph

da to sam isto nasao...hm...budemo vidili u svakom slucaju, hvala na prijedlogu...i dakako, svi prijedlozi su dobrodosli !
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 5 sati, 43 min
  • john_st: I meni isto, i nije mi žaj 8)
  • Gjuroo: Lijepo ti je mater rekla. Ja svoju nisam slušo i đava mi uzo par godina života.
  • smayoo: :D :D :D :D :D
  • john_st: neću nikad zaboravit materinu reakciju iz tamo negdi 2002. kad san igra Diabla. Na stolu kutija od igrice i mater čita i izjavi: "Ostavi se toga đavla i aj u crkvu boga molit" :D
  • dpasaric: :D
  • Defou: Eto te vraže na!
  • Riba: "Đava III" :)
  • john_st: 8) »Klikni!« 8)
  • smayoo: Imam ja takav, ali apsolutno me ne zanima prodaja. :) Predobar mi je. Još da mi netko kaže da je bio skup... Kad podijelim s godinama i količinom zajebancije, to je najjeftiniji kompjuter ikad. 8)
  • ecvis17: Pozdrav, zanima me kupnja rabljanih Mac Minija oglas tu »Klikni!«
  • nmrzlja1: lol :D
  • dpasaric: iPhone igra s hajducima! :) »Klikni!«
  • Tony.Sopran: Ok.
  • smayoo: Daj ne brljaj po vikalici, piši u forum pa ćemo vidjeti u čemu je problem
  • Tony.Sopran: @saint / @smayoo ?
  • Tony.Sopran: Trebao bih jedan brzi odgovor, problem je ovaj svoj externi HDD sam spojio sa prijateljevim običnim laptopom, do sada sam uvijek prenosio podatke na njega sa svoga Mac-a, međutim sada kad sam spojio na njegov laptop uredno prepozna HDD, ali mi ne daje mogućnost ulaska u njega?! :upset:
  • Renzo: Molim, molim.
  • radar: fala Renzo
  • Renzo: Karticu koristim isključivo za AppStore. Korištenje je jednostavno, na šalteru banke uplatiš na AppStoreu trošiš :)
  • bumbar: Ja za internet kupovinu imam OTP web karticu ali nije podržana za App Store :'(
  • radar: RENZO kolika je naknada mjesecna/godisnja za karticu i koliko je to jednostavno za koristenje, dali ju koristis samo za internet placanja :)
  • Finn: ne kužim "posebnost" ove kartice... ja za paypal imam deviznu karticu na koju isto tako uplatim love koliko mi treba za neku kupovinu.
  • bumbar: @renzo. I ta kartica uredno radi za kupovanje u App Stor-u?
  • Renzo: Ima nas nekoliko na forumu koji koristimo ovo »Klikni!«
  • john_st: home is where the iPhone syncs ;-)
  • bumbar: ima li kakvih novosti oko bankovnih kartica (koje nisu kreditne) za app store?
  • smayoo: Dom je tamo gdje je srce. 8)
  • campo: svuda pođi kući dođi
  • yawn pong: Zašto bi se i vraćao ovdje ako odem u Australiju. Jedino za posjet rodbini i to je to.
  • smayoo: mrak! :D

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: florijan, MacSlavko, scarface32, Stain, tomo, zabac, Zmijutin
Anonimaca: 75

Anketa

iPad treće generacije

Apple novosti

0.3844