BeatsX
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

BeatsX


10.10.2018 | 18:46
Kupio i za sad zadovoljan. 40$ jeftiniji od AirPods-a. Slušalice spojene i ne treba kupovati neke trakice za spajanje.
U kompletu stvarno bogati dodatci.
Same slušalice
4 nastavka (čepa) za uši
2 nastavka (čepa) za uši s dodatkom koji čvršće drži slušalicu u uhu
Gumena futrola za slušalice
Lightning kabel (kratki)
Upurstva i naljepnica

Dobra stvar je što slušalice imaju Apple W1 chip pa se integriraju kao i AirPods-i.
Same slušalice imaju magnete pa se krajevi slušalica drže zajedno, a kabel između dva zadebljanja (baterije i elektronika) oblikovan je da ide oko vrata.
Zvuk je očekivani i nije spektakularan.
Sviđa mi se kako se za 5min napuni baterija dovoljno za naztavak razgovaranja (2h navode ali svi lažu pa valjda lažu i oni).

BeatsX1-1200x800.jpg


Slika preuzeta sa Soundguys.
10.10.2018 | 19:46
Koji je smisao bežičnih slušalica sa žicom oko vrata?

Uopće ne ulazim u kvalitetu zvuka, način spajanja ili bilo što drugo, nego uz toliko "žice" zašto ih prodaju kao bežične?

Priključno mjesto za lightning kabel izvedeno fenomenalno, ta "žica" oko vrata je lijepo plosnata i dovoljno kruta da je u transportu osjetljiva. A "kutija" za čuvanje je posebno odlično dizajnirana i praktična.

Radije izdvojim 40$ više i imam uistinu bežične slušalice sa čvrstim kućištem koje jednako tako mogu poslužiti i kao handsfree.
10.10.2018 | 20:26
Isti kao i ovoga: www.ebay.com/p/Durable-Strap-for-Apple-A...terproof/24004983445

Ljudi gube slušalice, držati ih u uhu stvar je navike (meni nepojmljivo), držati ih u kutiji je nepraktično.
Gdje bi trebale biti (AirPods) kad ih ne koristiš a trebaju ti za telefonske razgovore. Najviše je nespretno za dolazne jer se onda vadi kutij i vadi se slušalica iz kutije, tom logikom se može i telefon izvaditi iz džepa.

Ako su AirPods-i kvalitetom kao i žićane slušalice, hvala, ne bi jer su me razočarale.
Slušalice koje su dolazila s iPod treće generacije su bile dobre i kvaliteta je sve više padala (ovo je moje mišljenje).

BeatsX su kompromis između AirPods-a i žičanih slušalica.
10.10.2018 | 20:32
bežične su jer nema žice između uređaja na kojem je audio zapis i izvora zvuka, zvuk se prenosi bežično. to što ima 30 cm žice, ona ima svoju svrhu za takav tip slušalica (in ear). u toj žici je sadržana baterija (ne doslovno u žici) i služi kao "osiguranje" da ne padnu sa vrata. i ove su handsfree. ne kužim čemu "hate"?

@zabac, jesi imao AirPodse u ušima dulje od 10-15 min? ne znam za tvoj oblik uha i tvoju hrskavicu ali ja sam nakon 3 min zaboravio da ih imam u ušima. isprogramiraju se da dodirom prestane zvuk u njima i možeš slobodno pričati sa osobom/ljudima. druga je stvar što ispadaš "nekulturan" što to imaš u ušima dok pričaš, isto kao i pozdravljanje sa rukavicama, šešir u zatvorenoj prostoriji i sl, neka vrst novog bontona za ovo digitalno doba. meni je sasvim normalno da ih imam od kad izađem iz stana do posla i vice versa. ako mislim sa nekime pričati dulje vrijeme, pospremim ih u kutijicu. možeš pričati i na mobitel ali ako ti trebaju slobodne ruke ili želiš imati komociju da nešto ne držiš u rukama/ramenom, izvadiš jednu iz kutijice i voila, spoji se instant sa iPhoneom, prebaciš razgovor na AirPods i gotovo. po meni je ovaj dizajn zadnjih apple slušalica najergonomičniji, daju najviše zvuka (recimo basa) od prijašnjih modela. naravno da se ne mogu mjeriti sa in-ear niti sa on/over ear slušalicama.
10.10.2018 | 23:04
Meni praktički nijedne (pa tako ni Apple) slušalice ne stoje sigurno u ušima. AirPods bi pogubio u roku od 2 dana, da si ih kupim.
Ove in-ear, s tim posebnim nastavcima za tijesno sjedanje u uši bi mi štimale što se toga tiče, ali onda se preslabo čuje okoliš. A to mi ne dolazi u obzir, praktički nikad. Tako da... :/
12.10.2018 | 07:40
Yonkis kaže:
bežične su jer nema žice između uređaja na kojem je audio zapis i izvora zvuka, zvuk se prenosi bežično. to što ima 30 cm žice, ona ima svoju svrhu za takav tip slušalica (in ear). u toj žici je sadržana baterija (ne doslovno u žici) i služi kao "osiguranje" da ne padnu sa vrata. i ove su handsfree. ne kužim čemu "hate"?


Jedina prednost bežičnih slušalica je da nemaš žicu koju možeš iščupat' iz uređaja tijekom kretanja, koju možeš prignječit', smotat' ili na bilo koji drugi način mehanički oštetiti i učiniti slušalice neupotrebljivima. U onom trenutku kad "bežičnim" slušalicama dodaš žicu (u bilo koju svrhu, neovisno o tome koliko je ista dugačka) imaš potencijalan problem kao i sa svim žičanim slušalicama (najočitiji je onaj transporta i savijanja te iste "žice").

Airpodsi, čak i kad im dodaš tu silikonsku trakicu (koja je smiješno jeftina) ako te baš strah da će ispasti i dalje imaju čvrstu kutiju za pospremanje. Sve i da uništiš taj dodatak, jednostavno kupiš drugi bez da moraš mijenjati slušalice.

U doba dok je handsfree još bio priličan novelty, kad si rekao handsfree mislio si na jednu slušalicu u uhu. Airpods ti omogućava upravo to, jer su slušalice neovisne jedna od druge. Jedno uho za razgovor a drugo za zvukove iz okoline. Dodatno, ako ih koristiš kao handsfree dovoljna ti je jedna, pa se druga može puniti u kutiji - kad se i ako ova jedna isprazni, samo promijeniš slušalicu i uho.

Punjenje Airpodsa se za razliku od BeatsX modela odvija stavljanjem u kućište. Kućište puniš kao i telefon lightning kabelom. Nema nepraktične "kvrge" na tankoj žici koja to zapravo nije, na bežičnim slušalicama koje to zapravo nisu.

Airpods?

Da, ružne su. Da, ne odgovaraju svakom uhu (no i za to postoje silikonski dodaci koji ih mogu prilagoditi, koji i opet ne koštaju bubreg). Ako se bojiš da će ti ispasti ili da ćeš ih pogubiti, uzmeš isti taj silikonski "navratnjak" ili zakačku za uho.

Poanta?

Za 40$ razlike u cijeni ne mogu kupiti jednako kvalitetnu handsfree slušalicu kao što je to Airpods (svejedno lijeva ili desna ) koja je toliko praktična.

Time dakako ne želim reći da BeatsX ne valjaju, no (meni) one imaju više mana nego vrlina i ne bi bile moj izbor (za tu ili neku drugu cijenu) baš kao ni drugi modeli koji s njima dijele koncept "žice bez žice".
12.10.2018 | 10:42
Ček ček ček... ove Beats, Anker, i što ti ja znam, (pričamo o BT sa žicom) sve one imaju manje više žicu koja ide oko zadnjeg dijela vrata, da bi slušalice mogle visiti pod bradom, kada nisu u uhu. Ta žica nije 0.8/1.2 m i ne visi oko tijela da bi sa njom negdje zapelo. Ne možeš prozivati tih 3 pedlja žice oko vrata da smetaju isto kao i žica koja visi od uha do ispod džepa traperica/hlača. Jedino gdje može biti "potencijalni" problem jest u skladištenju istih nakon što ih skineš sa vrata. Koristim i takve slušalice i ne smetaju ništa dok vise oko vrata, ama baš nikako. Ni ne spremam ih u nikakav pouch/torbicu/vrećicu. kad dođem doma, objesim ih na onu kukicu gdje vješam ključeve od stana ili ih jednostavno stavim oko vješalice (gdje sam prethodno objesio jaknu/odijelo) pa su mi opet pri ruci kad idem van/na posao.

AirPods se ne može uspoređivati sa tim slušalicama koje imaju trakicu oko vrata, jedino ako im staviš tu "trakicu" ili "gumicu" na samu slušalicu (dio koji ide u uho pa je "fit" bolji) ali onda gubiš funkcionalnost "pospremanja" i punjenja istih. Moraš ukloniti te dodatke, pa i njih same negdje posremiti. Not very practical.

"Nema nepraktične "kvrge" na tankoj žici koja to zapravo nije" - ne kužim, misliš na kvrgu ili na žicu "koja to zapravo nije"? Pošto same slušalice nemaju u sebi bateriju, poput AirPodsa ili ovih www.beoplay.com/en/products/beoplaye8 , bateriju su smjestili u tu kvrgu tu u nju dodali i mikrofon i kontrolne tipke. Kako drugačije to izvesti?

Moje kineske BT sa žicom oko vrata su 20$. Doduše, Siri je skoro neupotrebljiv (ima lag do odaziva, mutan zvuk same Siri), zvuk više nego očekivano dobar, silikonski nastavci koji idu u uho također dobri, rekao bi standardni kao i kod svih in-ear slušalica (sa ili bez žice), punjenje traje 4-5 sati, ima AptX tako je kašnjenje za audio signalom dok gledaš neki video smanjen na minimum (možda kakvih 0,3sek, primjetno ali me ne smeta), i koštaju doslovno 10x manje nego AirPods i samim time opravdavaju nedostatke.

Ja, kao netko tko voli muziku i slušalice i imam ih više pari svakakvih i preslušao sijaset drugih, mogu reći da su AirPods najpraktičnije, ne zvuče najbolje, skupe su. Ti tvrdiš da su ružne i ne leže u svakom uhu, je također osobna stvar. Ja sam se osvrnuo na tehnikalije i moje mišljnje o istom.

BeatsX spašava W1 chip i daje im veliku prednost naspram svih ostalih slušalica, pogotovo kada su uparene sa Appleovim proizvodima. Ove kineske su najftinije i best bang for buck, in my humble opinion.

Koje su tvoje onda slušalice, koje bi kupio, recimo jedne bez žice (do uređaja) i jedne sa žicom.
12.10.2018 | 11:33
Vlasnik sam Airpodsa i smatram ih najkorisnijim dodatkom kompletnom Apple asortimanu kojim raspolažem (a jedino što Appleovo nemam je prijenosno računalo). Unatoč tome - ružne su mi, no opraštam im to zbog činjenice da su iznimno praktične i zaista - bežične.

Kad sam pričao o "nepraktičnoj kvrgi na žici" mislio sam upravo na ovaj dio u koji su pohranili utičnicu za lightning i bateriju kod BeatsX. Ne, nema boljeg i drugačijeg rješenja, no to što je neko rješenje jedino moguće ne znači da je i dobro (plastično objašnjenje ove tvrdnje koje mi pada na pamet je kad imaš gangrenu u recimo nozi i ako to ne tretiraš umrijet ćeš, pa ti odrežu nogu jer nema druge, ali hej, živ si).

Samim time što imaš tu nesretnu "kvrgu" s mikrofonom i utičnicom na plosnatoj žici ta žica ima i drugu funkciju osim "spajam 2 slušalice da mogu visit oko vrata kad ih ne koristim". I uopće ne prozivam tih 3 pedlja žice zato što nekom (ne) smetaju, već zbog činjenice da ono što reklamiraš bežičnim svejedno ima žicu koja usput ima funkciju "držim na hrpi u slučaju da mašeš i treseš glavom". Ako ti to treba, onda nisi korisnik bežičnih slušalica.

Ako želim slušati glazbu izabrat ću uvijek i svugdje žičane slušalice - za glazbu u pokretu to će biti in-ear ulazni model nekog renomiranijeg proizvođača do recimo 300-400 kn, za glazbu doma žičano na dovoljno dugom kabelu da mogu uživati iz fotelje (i opet za njih ne bi dao više no za Airpodse).

Konkretan model? Obzirom da glazbu rijetko konzumiram u pokretu (ne računam slušanje radija) Airpodsi me zadovoljavaju kao bežično rješenje, žičano sam imao krasne Sennheiser kričavo zelene sportske in-ear više od 10 godina, danas bih vjerojatno odabrao nešto od Audio Technica ulaznih modela. Žičano doma, dobio sam svojedobno od jednog glazbenog producenta odlične studijske Monacor over-ear slušalice isto su trajale godinama i još ih tu i tamo koristim, u rezervi su HD 205 Sennheiserove još ne raspakirane... oba modela koja spominjem su u cjenovnom rangu do 500 kn.

Ženi sam za na posao kupio žične Beats EP crvene, da je u uredu ne živcira tuđi izbor glazbe i žamor.

Sve navedeno je još uvijek debelo ispod cijene Airpodsa, no nakon godinu dana slušanja mojih Airpodsa rekla je da i ona hoće jedne jer su - praktične.
12.10.2018 | 14:01
Slažemo se oko AirPodsa
Zanima me hoće li, i kada, doći AirPods ver 2.0
13.10.2018 | 07:43
Kakva v2? Pa savrsene su.
13.10.2018 | 08:04
Nisu savršene. Meni recimo nedostaje mogućnost spajanja 2 mobilna uređaja istovremeno. Bilo bi lijepo vidjeti mogućnost bežičnog punjenja njihovog spremnika.
13.10.2018 | 08:13
Kome bi ih onda prodavali?
13.10.2018 | 13:37
Kako kome? Ne razumijem tvoj tok misli.
Mogu dodati i neku razinu vodootpornosti, pojačavanje zvuka klizanjem prsta gore/dolje po slušalici, noise cancellation. To bi bilo to.
Ima mjesta za unaprijeđenja.
13.10.2018 | 15:36
Ako bi slusalice podrzavale vise od jednog telefona, onda za drugi telefon ne bi bilo potrebno kupiti slusalice i Apple bi ostao uskracen za $,€, £, ¥.
13.10.2018 | 16:38
Moje bezvezne slušalice to podržavaju. Koristim ih sa 5s i X telefonima i naravno da se jednom mjesečno pogube pa ih moram opet vezivati ali načelno to radi ok. Onaj telefon koji zvoni se prikopča na te slušalice i samo ih stisnem da mogu početi razgovarati, ok, najčešće je tako.

Tko bi nosio dva para slušalica oko vrata ili u džepu?
13.10.2018 | 18:43
Retorika. Ne treba odgovarati na pitanje.
Praksa uci kako tek 3 ili 4 verzija imasmisao. Vidite AppleWatch, AppleTV. Olovka za rablet je fenomenalna u v1.0?
14.10.2018 | 15:15
@Daddo:

Ja sam barem na kratko imao valjda sve sto je Apple proizveo. Ikada. Pocevisi od Apple IIc. Doduse osim servera Xserve I zaparala mi malo uho tvoja recenica, gdje kazes da imas sve osim Apple racunala.

Ja sam se eto skoro svega Appleovog rijesio, samo mi na pamet ne pada da se prodam rMBP i predjem na Windowse.

Ostavio sam i iPad Air, volim ga za citanje i gledanje video datoteka, ali uzivam jos uvijek u MacOS dok ga nisu pokvarili i zanemarili
14.10.2018 | 16:45
drlovric kaže:
...uzivam jos uvijek u MacOS dok ga nisu pokvarili i zanemarili


Kako to misliš, meni se čini da su ga baš s posljednjom verzijom dobro optimizirali i dodali mu dosta novih mogućnosti. Miljama bolje od bilo kojih Windowsa.
14.10.2018 | 18:49
Problem je jer im je forma važnija od sadržaja, izgled je ispred fumkcionalnosti.
14.10.2018 | 19:41
I meni je bio 10.6 puno bolji od ovih novih:
www.macobserver.com/analysis/going-back-snow-leopard/
15.10.2018 | 09:16
@drazen:

Slazem se. Zadnji mi je skroz OK. Ako nista drugo a ono radi dark mode. Savrseno mi odgovara uz photo alate koji su vec bili crni Ostalo mi je manje/vise nebitno...

Medjutim ja sam htio reci nesto drugo. Kako su vremenom osakatili ili ukinuli sve profi apps (osim eto FCP kojeg nekim cudom jos uvijek razvijaju), zanemarili su pro segment hardware, ja se plasim da ce Mac njima vremenom postati teret kojeg ce onako usputno imati u ponudi jer pare donose mobilni uredjaji i usluge.

Nakon valjda 10 godi na iPhone, mobitel sam zamijenio iz znatizelje. Kupio sam Samsung S8 jer mi je bio savrseno dizajniran. Ljepsi nego ponudjeni iPhone u tom trenutku. Sada imam S9+ i super sam zadovoljan. Nije Apple ecosystem Bogom dan, naviknuo bi se i na Windowse, ali teska srca. Iako su ruku na srce i Win sve bolji i bolji...

Volim ja MacOS, ali ne znamo kakva ga sudbina ceka u danima koji dolaze
15.10.2018 | 11:14
drlovric kaže:
Iako su ruku na srce i Win sve bolji i bolji...


Tu izjavu slušam svake godine, još od 1992.
15.10.2018 | 14:14
A "Best iPhone ever made and we think you'll like it" izjava?
15.10.2018 | 15:35
Nine problem toliko u Windowsima koliko u hardveru koji je upotne kvalitete. Tisuce kombinacija postoji pa tako mora postpjati i kompromus.
Malo proisvodjaca si da truda da ispegla hardver i upravljacke prigrame kako bi radilo sve kako treba.
Slicno je i s Androidom.
15.10.2018 | 18:24
Smayoo moja kcerka ima u sobi 22-24" neko all in one racunalo sa touch ekranom, brend je nekakav. Inicijalno je dosao sa Windows 8. Koliko puta sam to samo reinstalirao radi raznih problema i usporavanja.

Prije pola godine mozda je nadogradjen Win 10 i ne kuka mi vise da ima ikakvih problema. Po tome se ravnam da sada Windowsi rade bolje
15.10.2018 | 18:27
Problemu su se prorjedili, ali nisu nestali. Generlno, i brand name računala imaju problema jer u ponudi imaju puno modela, a preskupo je optimirati baš za svaki model OS.
Koliko Apple ima modela u ponudi?
MOžda 10-20 i to sam puno rekao jer jedino varijacija GPU-a može nešto poremetiti, ostalo je isto.
15.10.2018 | 19:00
drlovric kaže:
Smayoo moja kcerka ima u sobi 22-24" neko all in one racunalo sa touch ekranom, brend je nekakav. Inicijalno je dosao sa Windows 8. Koliko puta sam to samo reinstalirao radi raznih problema i usporavanja.

Prije pola godine mozda je nadogradjen Win 10 i ne kuka mi vise da ima ikakvih problema. Po tome se ravnam da sada Windowsi rade boljeMožda je samo stvar u tome da kćer ima više godina i drugačije interese trenutno pa zato ovaj čas ne koristi ništa što bi izazivalo probleme, ili više ne ide na web stranice koje izazivaju probleme i sl.
Ja znam neke ljude koji su bili zakleti Windowsaši, a kad im se windows 10 naselio na komp, naprasno su prešli na Ubuntu. Pa ti vidi...

Imam i ja Windowse XP i 7 koji rade super, bez greške, bez da sam ih već 10 godina (xp) trebao reinstalirati, nemaju ni MS Office, ni antivirus instaliran, itd. Bajka. Zato što su u sandboxu, to jest u virtualboxu. Odrezani od interneta i od Microsoftovih pipaka. Vrte tri točno određena softvera, i to u prosjeku ispod 500 sati godišnje. Dakle, ako mene pitaš, jedini windowsi koji valjaju su oni koji su - u kavezu.
15.10.2018 | 22:24
@ drlovric - Nadam se da će Apple uskoro izbaciti nove stolne Macove, sigurno će SSD diskovi postati standard na svim uređajima, a gotovo sam siguran da će odustati od Intela s obzirom da razvijaju novi vlastiti CPU. Nadam se i novim monitorima te novim verzijama softvera za profesionalce (osobno ne koristim takav softver).

Što se Samsunga tiče, supruga ima novi A5 (2017), zgodan je to uređaj, ali sva ona silna ažuriranja na gotovo dnevnoj bazi te sva ona hrpa bloatware-a na njemu mi se nikako ne dopadaju, zbog toga Android telefon NE! Oduvijek sam imao samo i isključivo Nokia telefone, a kasnije iPhone. Nikada nisam kupovao najbolji i najskuplji model, uvijek prethodnu generaciju ili dvije, no svi su me dobro služili, a služe me i dalje.
16.10.2018 | 04:04
Nisam siguran da li je Apple u stanju uopce proizvesti vlastiti procesor (u telefonima je ARM koji je Apple doradio) kao sto to rade AMD ili Intel.
Ne znam koji su to"pro" programi osim FCP-a kojiima jaku konkurenciju (neki su i besplatni).
Monitor bii im bilo lukavonapraviti jer se onaj s LG-om nije bas primio.
Moderatori: jupi
 • Stranica:
 • 1
 • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 22 sati
 • drazenp1706: Daddo - Nisam uopće skužio na prvu! Ja sam tek na iPhone SE, tako da je i sedmica za mene još uvijek nedosanjani san!
 • applejabuka: Okvirno koliko bih mogo trazit za macbook pro 2016 256gb i5 2 ghz kupljen u filexu 4 mjesec 2017, cycle count je na 320
 • m@xym: trade in za 'stari' model, i cijena bez poreza, baš i nije neka usporedba sa našim cijenama
 • JOHN: Jel primaju cigle?
 • Daddo: dražen daj pogledaj što piše sitnim slovima uz zvjezdicu... ta cijena je za trade-in kad im doneseš svoj 7plus
 • drazenp1706: Sumnjam da će naši "prekupci" išta sniziti.
 • drazenp1706: Bit će toga sve više...
 • Daddo: aha... trade in za 7plus modele
 • Jedro: [link]
 • Jedro: Apple privremeno snizio 300$ cijenu iPhone Xr i Xs modela :)
 • Yonkis: iOS 12.1.1. [link]
 • Riba: Napravit cu ja jedno ciscenje.
 • Bertone: *sami
 • Bertone: Zašto se oglasi nakon recimo tjedan dana samo ne obrišu? ;)
 • Vanjuška: Zašto ljudi ne znaju kliknuti OBRIŠI oglas kad ga prodaju. Ili kad samo napišu PRODANO i ostave oglas??? I zašto ne znaju postaviti ih u pravu kategoriju? :D
 • tino1: Slavkoooooo.....di si?
 • tino1: fisnikkkkkkk...di si?
 • tino1: Žmigooooooo.... di si?
 • tino1: davoreeeeeeee....
 • smayoo: Eno sam je otvorio. Što s'nejavljaš? ;)
 • tino1: otvori temu.
 • tino1: kad? Gdje? Ko sve?
 • smayoo: Dapače!
 • tino1: IDruženje ove godine?
 • cariblanco: Rješio u areni
 • Kloba: Imaš i u centru grada, na stanici tramvaja prema Črnomercu kod Frankopanske.
 • Daddo: [link]
 • drazenp1706: City Center One, zapadni dio grada. Na prvom je katu, išao sa ženom po neke jastuke i hero nadmadrac!
 • cariblanco: Jedino da se maskiram u narodnu nošnju lol
 • cariblanco: Za Dubravu nemam propusnicu :D
 • Daddo: Garden mall Dubrava
 • cariblanco: jutro...gdje ima top-shop dućan u zg...možda arena ?
 • big_mac: @Yonkis dobro kazes zato sam i naglasio samo sto se zvuka tice a sto se tice jednostavnosti uporabe,uparivanje sve je top
 • drlovric: Ja nasao rabljene u oglasima i kupio danas. Za sada nemam zamjerki. Meni treba primarno za telefonske razgovore. Za PS4 i putovanja imam Bose noise cancelling. Ovo su bas sa posao, i cine mi se da rade skroz korektno. Sljedeci tjedan im je vatreno krstenje :)
 • Yonkis: earpods.. više o tim tipovima ovdje: [link] i ovdje [link] tako da kad se priča o zvuku, treba uzeti u obzir tip slušalicce.Eto, treba naći slične APodsima i onda procjeniti pros and cons
 • Yonkis: APods nisu nikada imale "cilj" biti high end slupalice po pitanju zvuka, njihova "famoznost" leži u W1 chipu, jednostavnosti uparivanja i funkcija, te trajanja baterije. Uzmi u obzir da je to tehnologija stara preko 2 godine. Gdje su tada bile BT slušalice. Naravno da sada postoje slušalice koje zvuče bolje ali je pitanje da li su istog stila (ne over-ear, on-ear, in-ear ili kao AirPods, earpo
 • big_mac: Pogledao sam dosta review-ova na youtube i dosta pljuju airpod sto se zvuka tice da slusalice istog ili jeftinijeg cijenovnog ranga zvuce puno bolje nego airpods
 • Yonkis: drlovric - sve ovisi koliko misliš novca potrošiti.. imaš bt slušalice za 130kn koje ja koristim. kupio preko AliExpressa, zadovoljan sam pa su na poslu još 2 frenda kupili iste (za androide). to su one što idu u uši i imaju silikonske čepiće, pa dobro izoliraju vanjsku buku
 • Yonkis: big_mac / drlovric - ako imaš novca, svakako APods, navodno u Q1 2019 izlaze APods2. Inače, klasične BT zvuče ok, povezivanje je klasika, jedino što imaju lag kod gledanja videa/YT, ponekad je veći, ponekad manji.
 • drlovric: glad: Ne moze kartice vrijede samo za store zemlje za koju su kupljene.
 • drlovric: Kupio sam danas. Nisam htio ove klonove jer slabo im drzi baterija, a meni to treba za posao. Mozda umisljam, ali cini mi se da zvuce bolje od zicanih koje sam dobio uz XS.
 • big_mac: imate u postavkama pa pozivi i poruke opciju primaj poruke usluge koja je meni iskljucena
 • big_mac: Sto se tice vibera vi koji ste pisali da vam cesto dolaze poruke od vibera koje vas smetaju
 • big_mac: Jako ih hvale
 • big_mac: @drlovric Imas puno jeftiniju verziju airpodsa koje izgledaju identicno kao apple-ove a zvuke je kazu skoro isti [link]
 • gladhr2: Može li se npr u Italiji kupiti gift card i upisati u Hrvatski app store?
 • Daddo: imam ja... meni su odlične... s Klobom sam jednom zgodom sat vremena kroz javni gradski čitavo vrijeme... veli da me super čuo, baš kao i ja njega
 • drlovric: Jel ima neko AirPods slusalice bezicne? Kakve su za telefonske pozive? Jaaaaako puno telefoniram, pa me zanima da li su dobro rijesenje.
 • Tomislav32: jedino sto eventualno moze ograniciti uporabu starijih masina je naravno nadogradnja na novi OS
 • sly_in_pixels: slazem se, i ja sam odustao od noviteta...radim na mbp mid2012 i sve ovo novo mi je nekako...nepotrebno. a i mobiteli, sa smieskom gledam novi X i mislim se pa sta...imat cu te za 5-6godina kad budes kostao soma kuna hahaa vrieme leti ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Oglasi

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO