iPhone i max to go
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone i max to go


19.10.2017 | 11:13
Opet sam četao i ona prva Jelena mi dala kao neku iskusniju sarah, koja se bolje kuži...evo par slika s četa, a moguće je da to ide u funny pic





Inače mi je ona rekla da vidi da mi je kod njih aktiviran max to go, a da deezer nije, pa se valjda zato i zaebala oko ove prepiske. U tijeku razgovora sam se spojio na moj portal kako mi je rekla i vidio sam svoju tarifu imam sve i još je crvenim slovima pisalo da je nešto u tijeku, dok je radila na njoj. Kad je bila gotova, rekla mi je da se spojim na max to go i opet ista priča. Tako da je moguće da je nekakav bug u njihovom sistemu. Poslao sam im mail na njihov info s sc greške i opisom problema, pa ćemo vidjeti.
19.10.2017 | 12:27
Tebi bar odgovaraju. Na VIP-u je taj chat (barem meni) radio na sistemu: halo? ima li koga? A svijetlo zeleno. Pa iznad natpis tipa pričekajte odgovor i tako dobrih 20 minuta. Ugasio browser...
19.10.2017 | 14:08
Kad se pokušaš logirati, nudi li ti dvije opcije? Preko broja mobitela i preko telekom ID-a?

Ako tu krivo odaberem isto mi izbaci neku čudnu grešku s porukom koja nema nikakve logike.
19.10.2017 | 14:31
Nudi mi se u opciji logina telekom ID ili mail. Bilo koju opciju da odaberem ne radi mi. Stara aplikacija je bila logana na moj broj mobitela, znači brojevi i password je bio pod točkicama, to sam vidio kad sam otvorio staru aplikaciju za login.
19.10.2017 | 21:03
Meni nakon što unesem telekom ID i lozinku, ponudi mi da odaberem račun vezan uz broj mobitela ili uz telekom ID. Radi samo ako odaberem broj mobitela. To moram svaki put kad se logiram.
19.10.2017 | 21:57
Znači nakon što se prvi put logaš, moraš još jedamput nešto ispisivati. Ja zapnem na prvom koraku, mada sad kao odem na aplikaciju moj telekom vidim da nešto rade.

20.10.2017 | 07:17
Prvo me traži da se logiram:

Prilog/zi 01..jpg nije/su pronađen/i



A onda mi ponudi ove dvije opcije:

02.PNG


Radi samo ova prva


EDIT:
Pokušao sam barem 15 puta dodati prvu sliku, ali to je nemoguće.
20.10.2017 | 07:58
Ok Ante, prva slika nije bitna, vjerovatno je ista kao moja kad se logiram. Mislim da je nekakav bug u njihovom sistemu, jer mi je jučer djelatnica rekla da vidi da imam aktiviran max to go a deezer ne, pa je shvatila da hoću deezer i htjela mi deaktivirati uslugu max to go. Evo sad vidim sve o svom paketu na moj telekom...na slici sve piše. Druga slika je do iOS 11, aplikacija se nadogradila, ali mi i dalje ne radi max to go.



20.10.2017 | 09:19
I ja sam napravio update. Sad sam na iOS 10.0.3 i imam tu novu aplikaciju. Očito ti nije do toga.
Ja bi tražio da mi HT isključi sve opcije pa ih onda opet uključi. Možda i novi telekom ID. Tipično PC rješenje, isključi pa uključi.

Inače kad odem u Moj Telekom aplikaciju, uopće ne vidim takve opcije kao ti. Samo vidim da mi je uključen MAX TV osnovni i Sportski.
20.10.2017 | 10:17
Možda ja to vidim zbog one slike na mom predhodnom postu, gdje na slici piše crvenim slovima moja tarifa " Najbolja ima sve....u tijeku "
Ovo što kažeš za isključivanje i uključivanje možda ima smisla, ili da mi isključe max to go i uključe deezer, pa mi proradi max to go
20.10.2017 | 11:02
Ekipa, možete li mi objasniti što je to Deezer? Nešto kao Netflix, samo od MaxTV-a?
20.10.2017 | 11:21
Ne Netflix nego Spotify (muzički streaming servis).
20.10.2017 | 14:00
Sad su mi konji poslali sms da mi je deezer aktiviran, a max to go deaktiviran, nemam rječi. Odem na moj telekom i vidim da mi je aktivan max to go, a deezer nije...cijelo mi vrijeme deezer radi a max to go neće nikako, opet ista poruka o grešci.
20.10.2017 | 14:25
Samo jedna napomena,pusti to sto pise na moj telekom portalu ili u istoj aplikaciji jer tamo jako sporo azuriraju podatke a cesto i krivo upisu.Ja imam jednu tarifu i neke pogodnosti a u moj telekom aplikaciji mi vec mjesecima pise nesto sasvim drugo.
20.10.2017 | 14:41
Stoji to big što si napisao, vidi koji moj post iznad gdje piše moja tarifa i da je nešto u tijeku, s tim da je prijavljena smetnja. Ako su radili na mojoj tarifi, onda su valjda promjenili i ono što je trenutno aktivno.
23.10.2017 | 08:29
Nisam pametan više. Samo neznam jel me namjerno zaebavaju ili o čemu se radi, jutros dobi ovaj mail





23.10.2017 | 09:08
A zašto se uopće s njima zaje...? Šta su ti oni jedini u svemiru?
23.10.2017 | 22:49
smayoo kaže:
A zašto se uopće s njima zaje...? Šta su ti oni jedini u svemiru?

A ebiga, kam da idem kad su drugi još gori
24.10.2017 | 06:15
Ukljucio si Deezer a iskljucio MAXTv To Go.
Mozda jesi, mosda nisi. Preko one aplikacije na mobitelu ili preko WEB-a to mozes napraviti sam. Mozes i u razgovoro s "agentom".
24.10.2017 | 07:20
Nisam ja ništa uključio niti isključio. Kad otvorim WEB ili aplikaciju, piše mi da su uključeni deezer i max to go osnovni. Prošlo mi je mjesec dana besplatnog sportskog paketa, kojeg nisam niti pogledao , pa je on sad isključen. Znam da to mogu i sam napraviti, ali izgleda da je problem malo veči s max to go. Na drugom forumu sam stavio isti upit i počeli su se javljati ljudi kojima ta aplikacija ne radi; bilo na androidu, iOS, ili nekima radi na mobitelu a ne radi na računalu, zapinje im slika, zvuk kasni i sl. stvari.
Izgleda da to nisu napravili kako treba, ali je bitno da su pustili nedovršenu HD aplikaciju, a onu običnu koja je radila ok su ugasili...skoro kao apple
24.10.2017 | 09:15
Gledam prvu sliku koju si postao i Sarah te pita: "Želite li onda da Vam zamijenim MAXtv To Go s Deezerom?
A ti odgovaraš: "da ako to možete napraviti,..."
24.10.2017 | 17:29
Renzo kaže:
Gledam prvu sliku koju si postao i Sarah te pita: "Želite li onda da Vam zamijenim MAXtv To Go s Deezerom?
A ti odgovaraš: "da ako to možete napraviti,..."

Ok, nisi vidio raniju prepisku gdje sam joj objašnjavao da nemogu upogoniti nigdje max to go. Znači na bilo kojem mobitelu, tabletu i računalu. Napisao sam da mi deezer radi normalno a max to go ne. Onda sam joj rekao da sam čuo da nemogu imati obje usluge, sad kad mi je izašao ugovor i jel to istina...tad mi je to rekla. Normalno je da sam mislio da će mi max uključiti, a deezer isključiti. Ako s nekim tipkaš i izmjeniš 15 poruka i rješavaš problem, a on to shvati sve krivo, onda ako nije glup, znači da ga boli neka stvar za to što radi.
Da ti to zornije prikažem, to bi bilo kao da ti pročitaš cijelu ovu moju temu i pitaš me, što mi ne radi deezer ili max to go
24.10.2017 | 18:37
Ups, sada sam tek skužio da ova tema ima dvije strane pa sam na početku posta vidio prvu sliku, sorry malo sam brzoplet danas
24.10.2017 | 18:45
Cairblanco, po broju postova tvoj problem sustiže moj. Još dan, dva i evo te na četiri strane!
  • Daddo
  • Posjetitelj
24.10.2017 | 19:03
Kloba kaže:
Cairblanco, po broju postova tvoj problem sustiže moj. Još dan, dva i evo te na četiri strane!


Možda i njemu serviser dođe doma?

Nego, ima tvoja saga i nastavak?

Osobno T-com i bilo što u toj nijansi ne bih ni mrtav. Radi njihove gluposti i nesposobnosti sam godinu i pol bio bez telefona iako sam uredno imao ugovoren 3u1 paket s dodatnim MaxTV-om... Nakraju sam problem riješio HAKOM-om, a serviseri, tehničari i inžinjeri su se izmjenjivali ko na traci.
24.10.2017 | 19:14
Daddo, šta da više pišem, riknula jučer dva puta, danas "samo" jednom. Ovaj se serviser ne javlja na mob. Izgleda da ću ga stvarno trebati odnjeti negdje na servis, jer ovako TV ne smije funkcionirati...
24.10.2017 | 21:42
Malo da se nadovezem
Iako mi ugovorna obaveza izlazi na kraju prosinca tijekom cijelog ugovornog razdoblja sam imao besplatan dodatni Sport Plus paket (po izboru) dobio sam ovu poruku 17. 09 od H-Telekoma
"Postovani, isteklo je razdoblje u kojem ste imali popust na mjesecnu naknadu za dodatni MAXtv To Go MAX Sport Plus paket. Od sljedeceg mjeseca naplacivat ce Vam se puni iznos mjesecne naknade za taj paket, sukladno Sluzbenom cjeniku HT-a. Ako ne zelite nastaviti koristiti dodatni MAXtv To Go MAX Sport Plus paket, mozete ga deaktivirati putem moj.hrvatskitelekom.hr. Vas HT"
Sad mi ne radi ni osnovni MaxTv To Go koji je po njihovom kad otvorim svoj korisnicki account ukljucen i on i Stream on a kad pokusam doci do agenta svaki put je zauzet vec nekoliko dana.
Poceti ce se oni javljati kad ja budem najavio iskljucenje broja,bit ce onda povoljnih ponuda na sve strane ali sigurno ih necu prihvatit kad su oni u pitanju
24.10.2017 | 22:19
Još ću proširiti i zarazu za max to go Izgleda da ih nešto opasno zeza u sustavu i meni piše da mi je uključen max to go, kad odem na aplikaciju ili na web. Tamo bi mogli nešto isključivati i uključivati po želji i ovisno o paketu, ali mi je netko rekao da to što tamo vidimo nema veze s stvarnim stanjem usluge. Znači može pisati da ti je nešto uključeno, a to nemožeš otvoriti. Što se tiče agenata i pristupačnosti, ja ih uvjek dobijem, bilo na telefonu, bilo preko četa, samo nikako da se sporazumijemo. Kad zovem teh. podršku oni kažu da mi sve kod njih najnormalnije radi, znači vide moje padatke i kod njih radi max to go. Onda mi ne vjeruju, pa mi šalju nove lozinke i slično, a kad četam onda mi spusti Sarah
25.10.2017 | 00:25
Znam da ovime jako skrećem s teme, ali zna li itko kako zamjeniti mail adrese T-Coma @zg.t-com.hr s novijima?
Zar ne bi trebale biti neke novije mail adrese?
(Adminu: oprosti, samo sam to pitanje postavio i to je to, jednostavni odgovor će zaključiti stvar, a na ovome postu ima puno korisnika T-Com-a).
25.10.2017 | 12:41
Sve adrese su aktivne, i nove, i stare. Jednostavno upiši drugu adresu u mail client kao svoju.
Ali ako na nekom trećem mjestu koristiš tu staru t-com adresu kao username, to ne možeš mijenjati.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 43 minuta
  • zoranowsky: @air, u biti isti je pricnip, samo si sam sebi target :)
  • Air: Polako, polaku, kuda žurba, daj mi prvo link na to kako pročitati vlastite misli :)
  • smayoo: Za one koji ne znaju čitati misli - [link] :D
  • Borisone: Za one koji ne znaju čitati misli, koja je konfiguracija?
  • VanjusOS: pozdrav, treba li netko Mac mini M2, nekorišteno?
  • kupus: Ima takvih naravno. Iz mog skromnog iskustva takvi su u manjini.
  • smayoo: većina online trgovaca odbija slati na poste restante pa čak i na poštanski pretinac
  • kupus: zasto na osobnu adresu*
  • kupus: Zasto na adresu? Naruci na adresu postanskog ureda, tamo ce te cekat
  • drlovric: Imamo li koga iz Zupanje na forumu da bih mogao naruciti paket na njegovu adresu? :)
  • ecvis17: ok, tnx
  • smayoo: Piši u forum
  • ecvis17: pozdrav svima, imam stari MBP koji maksimalno moze voziti BigSur ... malo nisam vise u toku, gdje se danas mogu pronaci Combo installeri? Tnx
  • cariblanco: Čekao je da Hajduk osvoji prvenstvo i na kraju je odustao ;)
  • Yonkis: Od sada ćemo mjeriti vrijeme pre-JM and post-JM time
  • JOHN: Ako je vjerovao, neka mu dragi Bog pomogne i uzme sebi. Ako nije, opet nema veze……sve u svemu mislim da je živio dobar život!
  • smayoo: Ljudi... ode nam Joža Manolić... Nije šala.
  • accom: ne nadjem...
  • accom: jel postoji tema "must have apps"?
  • Riba: Vjerojtano koliko je Apple mapa detaljna.
  • Yonkis: Ili da otvorim temu u forumu?
  • Yonkis: Jedna osoba dok je bila u Beču, mogao sam vidjeti njenu lokaciju točno na kojem je katu i u kojem dijelu zgrade je bila (iPhone 14 u pitanju). Zna li netko koji su preduvjeti za takvo točno lociranje jer u Hrvatskoj to još nisam nigdje doživio? Vidim lokaciju ali ne u 3D.
  • m@xym: Uostalom, palčevi su na ovom forumu odavno prestali biti relevantni, a nama koji smo redovito ovdje niti ne trebaju da bi smo znali kakav je tko.
  • m@xym: Nerviraj se samo zbog onih koji su ti bitni, a nebitne ignoriraj, inače ćeš ostati bez živaca.
  • Vanjuška: Nema nervoze m@xym, ali da javno prozovem malog žapčića da bog sve vidi i sve zna :D
  • smayoo: Ja nemam.
  • zvone: Servisom naime...
  • zvone: ljudi ima li tko iskustva sa sercisom iklinika?
  • m@xym: Čemu nervoza zbog palčeva?! Evo ti još jedna gore ako te to baš toliko muči.
  • Vanjuška: LOL, puknem post i vidim 1 pozitivan palac gore, a imao sam ih 10 nakon onog Tinovog pushanja. Kaj je Žabac/Jura, opet me imaš na piku? :D
  • Kloba: Predizborna škola Željka Pervana [link]
  • Yonkis: Najljepše je kad ostane u “obitelji” :)
  • imjasminh: Mobitel prodan useru s Jabučnjaka :)
  • Zdravac: :)
  • Zdravac: Jel zna netko bez googlea odakle to?
  • Zdravac: ...Galebi, oj beli tići, poletite dole k jugu, ter moju pozdravite majku...
  • Gjuroo: Moj talent za poeziju nije skriven :)
  • Air: ...možda bi se razvili skriveni talenti za poeziju :)
  • Air: Da uredništvo ima smisla za biznis... brzo bi se reducirao broj vojnih stratega, predsjednika, trenera... :)
  • smayoo: @Air: :D
  • imjasminh: u biti cmd r xD
  • imjasminh: updatane slike mobitela u oglasniku - cmd f5 ako vidite stare slike...
  • imjasminh: Apple iPhone 14, 128GB, Midnight Blue - 89% - Spuštam na 450 EUR - [link]
  • Air: Da uredništvo ima smisla za biznis uvelo bi porez na političke teme, 1c za čitanje, 2c za pisanje po postu.
  • Gjuroo: "Smayoo: 25x je vrlo optimistična procjena :)
  • Bertone: Otvorena tema "Zero-day" pa se slobodno možete maknuti od politike i rata
  • Bertone: Ma znam, ali tko će to čitati :(
  • smayoo: Svatko je slobodan otvoriti kakvu god želi temu koja ne krši opća pravila. Zar je uredništvo krivo što vi, članovi, pokazujete 25 puta veći interes za političke teme, nego za stručne? :)
  • Bertone: ... no u pravu si, lakše je mlatiti o politici nego o stručnim hardversko-softverskim temama :)
  • Bertone: Kad si stavio video, malo sam bacio oko na forum no nisam našao zasebnu temu o sigurnosti u koju bi se mogle staviti vijesti ili linkovi na iste no tražiti ću još malo

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO