Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Starcraft II - LAN peticija!
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Starcraft II - LAN peticija!
Admin
Poruka: 4305
graphgraph

Starcraft II - LAN peticija! prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 154  
www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html

Potpište da Blizzard shvati da se ne mogu zezati sa Stacraft igračima!

Do sada se nakupilo 40 000 potpisa!

Naime, Blizzard je izjavio da će novi Starcraft biti bez LAN opcije! Igra koja se 95% vremena igrala u LAN-u! Izvlače se da to nije zbog para i da će igranje na Battlenetu biti besplatno, ali bez mogućnosti igre u lokalnoj mreži jer oni žele da se koriste "napredne Battlenet mogućnosti". My ass!

To je katastrofa za većinu LAN partija jer će morati imati pristup netu, a i svi oni koji imaju asinkroni DSL pristup (a to je većina) imaju problem - jer će se stvar početi daviti u uploadu, a da ne pričamo o mogućoj latenciji kada desetak igrača igra putem jedne linije! Ekipa u Australiji je posebno poludila jer su oni poznati kao zemlja s lošom internet infrastrukturom.

Ovako lošu stvar nisam čuo još od 3.0 updatea za iPhone...
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 6136
graph

Starcraft II - LAN peticija! prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 146  
Ideš... Znači... čak... čekaj da zbrojim... 10 dana?
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Admin
graphgraph

Da, izgleda da u današnje vrijeme loši događaji dolaze vrlo brzo jedan za drugim! Ovaj je možda još ispravljiv... srećom ljubitelji ovog šaha 21. stoljeća nisu pasivni!

Oni koji razumiju važnost Starcrafta 2 složiti će se da je npr. ostavka Sanadera vijest za zadnju stranicu spram ovakve katastrofe koja bi u mojim novinama dobila cijelu naslovnicu!

Ljudima se životi se urušavaju nakon i samo mogućnosti da se takva tragedija dogodi, a neki su se već odrekli svega i zaputili u tibetanske samostane...
Poruka: 30
graphgraph

Starcraft II - LAN peticija! prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 2  
Ispunio sam svetu dužnost i pozivam ostale da se potpišu! Long live SC II LAN parties!
Poruka: 14
graphgraph

Starcraft II - LAN peticija! prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 1  
Evo riješeno. Ali ionako boli njih briga za ONLINE PETICIJE! Možda oni iz Sjeverne Koreje pošalju koji "test missile" brema Blizzard HQu
We must be the change we wish to see
Admin
graphgraph

Ne može im biti svejedno, to je igra za igrače, a oni su jasno pokazali što misle - možda je 50-ak tisuća potpisa malo za jedan Blizzard, ali neke manje kompanije bi se ubile da uopće prodaju nešto u 50,000 kopija...

Ja nisam u depresiji samo zato jer mi u firmi imamo sinkronu vezu (znači upload i download su jednako brzi) i vjerojatno će biti dovoljno brzo i ako ne naprave LAN opciju, ali mislim da će na kraju popustiti. Dobili bi gomilu reviewa gdje bi se to stalno ponavljalo kao mana...
Poruka: 1497
graphgraph

Starcraft II - LAN peticija! prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 59  
Jesu li krenuli preliminarni razgovori sa Algoritmom za ponoćnu prodaju i igranje?

Ono, barem da im se stavi buba u uho da bi mi pili i igrali se u ponoć u Virkaj&Ubodi
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
Admin
graphgraph

Da bismo išta dogovarali prvo bi Blizz morao objaviti datum objave, a oni trenutčano još nisu pustili niti betu van...
Admin
graphgraph

www.starcraft2.com/features/battlereports/3.xml

Ne znam kako sam preskočio treću demo utakmicu! Tko nije vidio - voila! Traje desetak minuta i vrlo je napeta!
Admin
graphgraph

arstechnica.com/gaming/news/2009/07/the-...lan-play-matters.ars

Evo komentar ArsTechnice na ovu temu, a u međuvremenu se broj potpisnika peticije popeo na gotovo 54,000... Mnogi komentiraju da to nije Blizzardova odluka, nego da ih je stegnuo pohlepni Activision koji ih je preuzeo prošle godine.
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 9 sati, 10 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: amsterdamxxx, drlovric, Nikola_Kala
Anonimaca: 35

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1843