Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
UT 2k4 – problem s .ini fileovima
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: UT 2k4 – problem s .ini fileovima
Poruka: 38
graphgraph

UT 2k4 – problem s .ini fileovima prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 0  
Nabavio UT 2k4, ne zelim instalirat Xp samo zbog jedne igre, a i u XP–u imam manje fps–a na 1920x1200 rezi nego na Macu, pa bi htio sredit system folder po svojoj zelji, ali imam nekih problema odmah u startu.

Na XP–u bi user.ini i ut2004.ini bili u System folderu, te bi bez problema mogao editat unutar njega sve, na Macu ih uopce ne mogu nac.

Jedino sto sam nasao jest System/defUser.ini, ali to su def postavke i ne utjecu na samu igru, ne znam zasto.

Tak da ono, ako je netko isao prckat po tim fileovima, nek mi kaze di ih je nasao, jer ja ih ne vidim :/

Isto tako me zanima kako stavit drugi cd key, nasao sam file CDkey, ali je u terminalu i ne znam kako prepisat stari cd key (Na CB–u sam registriran pod jednim keyem i ne zelim ic to mijenjat)
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 11
graphgraph

UT 2k4 – problem s .ini fileovima prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: -1  
User.ini je na drugoj lokaciji. Očito, jel. Trebao bi biti u glavnom direktoriju UT-a. Ne u system i inim. Već glavnom.
Al nermem provjerit. Tak vele interneti.

I si probao koristit spotlight?

A druga stvar koja mi pada na pamet je da je možda user.ini skriven negdje u lajberiju. Recimo.
graphgraph

Koristih spotlight, ne nalazi nista ;(
Admin
Poruka: 4310
graphgraph

UT 2k4 – problem s .ini fileovima prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 155  
Desni klik na UT ikonu i onda "Show Package Contents" - možda je tu ono što tražiš. Ako nije, pogledaj još u Application Support ili u Prefs folder od svog usera.
Poruka: 987
graphgraph

UT 2k4 – problem s .ini fileovima prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 39  
Mislim da je ovo prvo.
Drive away and it's the same
Everywhere death row, everyone's a victim
Your joys are counterfeit
This happiness corrupt political shit

Living life like a comatose
Ego loaded and swallow, swallow, swallow
graphgraph

dpasaric je napisao:
Desni klik na UT ikonu i onda "Show Package Contents" - možda je tu ono što tražiš.

ovo je kao da si mi rekao "moras upalit komp da pogledas di ti je", pa valjda sam prvo isao pogledat unutar imagea gdje je

dpasaric je napisao:
pogledaj još u Application Support ili u Prefs folder od svog usera.

Nema

Mislim, ne znam, pretrazio sam sve zivo i ne mogu nac, mozda je pod nekim drugim imenom ili extenzijom...
Poruka: 11
graphgraph

UT 2k4 – problem s .ini fileovima prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: -1  
Nije.
Ekipa na internetima nema problema sa pronalaskom user.inija.
Ne znam.
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 4 sati, 4 min
  • BB: :)
  • metalni: hvala!
  • BB: Pogledaj u poruke :)
  • metalni: zanima me ili dan brown ili mario puzo
  • BB: A kako da znam što je tebi zanimljivo? Hoćeš 12. planet?
  • metalni: Ako imaš šta zanimljivo pošalji :)
  • BB: Ja sam našla svašta na engleskom, a ponešto i na hrvatskom, ali moram potražiti te linkove...
  • metalni: na hrvatskom
  • metalni: Da li tko zna gdje ima e-knjiga ili pdf-a beletristike za skinuti?
  • smayoo: Da
  • kinsif: ufff... :) thx! nego kratko pitanje, kad povucem timemachine backup, dali povlacim i update koji je bio na starom macu? 10.7.2 konkretno.
  • smayoo: jelda je sexy mala mašina? ;) Uživaj!
  • kinsif: stigao mini konacno! koje veselje :D
  • scarface32: john sto brzi oporavak ti zelim
  • john_st: hvala boris, hvala smayoo :)
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: Ady, Hackerivs, hgradeca
Anonimaca: 46

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1921