Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Kasetni adapter - kupio!
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Kasetni adapter - kupio!
Poruka: 662
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 12  
Koga je zivo zanimalo - kao mene - moze se veseliti: nasao sam kasetni adapter s audio-in jackom za kasetofon u autoradiju. Kupio sam u Mercatoru po 87 kuna.
Na stvarcici su oznake Hame, pa je moguce da ima i u nekom od Haminih shopova. Ugodno sam iznenadjen pristojnom cijenom.
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 680
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 102  
Ja to "kupujem" vec pola godine. Nedavno sam se predomisljao u vezi neceg takvog ili sofisticiranijeg iTripa s obzirom da trazim rjesenje za slusanje iPoda u autu.

Kakva je kvaliteta zvuka ovog Haminog cuda?
Admin
Poruka: 70
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 1  
Djipi, imam ja jedan takav (eto, bas iz Mercatora ) Posto je u autu sad CD, ocito mi vise ne treba, pa ako ga zelis...
Admin
Poruka: 4305
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 154  
Ho-ho-ho, kada smo već u tim vodama, dozvolit ću si biti malkec off-topic . Možda netko želi problem mjuze u autu riješiti tako da umjesto kasetnog adaptera kupi cijelu car instalaciju? Clarion dolby kaz+CD 6-pack changer jeftino nudim... Info na mail, da ne prljamo temu dalje...
graphgraph

[? Clarion dolby kaz+CD 6-pack changer jeftino...][/i]
Kupujes kombinaciju iPod+iTrip?
Poruka: 1238
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 30  
Koliko sam čuo, iTrip nije toliko pouzdano rješenje, tj. sve bazirano na radio signalima, što je izašlo još u vrijeme prvoga iPoda - stanica se sama prebacivala iz čista mira i slično, te uglavnom ubijala volju za slušanjem stvari sa iPoda na taj način...

MAK - kako radi kazetica? Prijatelj ide da kupi novi iPod, a mora kupiti i novi cass/cd car radio pa ne zna dal da ide na aux koji je skuplji i dokazan ili da se osloni na kazeticu.
Admin
Poruka: 4305
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 154  
>Kupujes kombinaciju iPod+iTrip?

Ne, iPod me ne pali jer nisam walkman tip osobe, a u autu mi je trebao MP3, pa sam uzeo nekakav prilično opak JVC... no, sada mi je ostao viška inače skup Clarion... dobra je solucija za nekoga tko ima veliku kolekciju klasičnih audio CD-a i želi CD changer u autu za malo para. No, vjerojatno je da će to prije zanimati nekoga tko nije iTunes generacija...
Poruka: 149
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 0  
Ja imam AIWA auto-radio, koji na prednjoj ploci ima AUX IN jack, i najlakse je na taj nacin spojiti iPod
iMac 24" Core 2 Duo 2.16/2GB RAM/250GB HDD/SuperDrive
Macbook 1.83 Core Duo white/2GB RAM/120GB HDD
Power Mac G4 533MHz /1GB RAM/770GB HDD ukupno/SATA card/USB 2.0 card
graphgraph

Ja sam najprije kupio kasetu ;->
Poslije toga trebao bi usplijediti računalo. Nikako da se sastavim s time...E, onda će audio-out već imati smisla, a i kaseta..
A to je već nešto
Nisam bez veze već pitao za Powerbook punjač na konektor za upaljač, a to znači da ću morati početi razmišljati o nekakvoj konzoli za Powerbook na suvozačkom sjedalu.
Za iPod će još neko vrijeme biti lovostaja. Sad malo duža nego prije dva-tri tjedna
Dakle, nemam pojma kako zvuči
Poruka: 1238
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 4 Mjeseci Karma: 30  
MAK, a da se mi nadjemo?

Moj frend koji kupuje iPod - ali ne zna dal da kupi skupi radio sa AUX in ili da ide na obican kazetofon..., ja sa iPodom i ti sa kazetnim adapterom?
Poruka: 67
graphgraph

Kasetni adapter - kupio! prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 2  
I ja sam svojedobno kupio taj kazetni adapter (isto Mercator) i to iz blesavog razloga - u autu imam sasvim finu Kenwood mjuzu sa changerom, no to odbija svaku suradnju sa przenim CD-ima. I tak, sad si stavim obicni discman na sic kraj sebe i ukopcam preko adaptera. Nije rjesenje, ali bolje ne ide.
Sto se kvalitete tice, sve je OK dok ne navines to malo opakije. Tada se cuje popratni sum (u pauzama izmedju pjesama, ali i na tisim dijelovima) vrlo nalik na standardni sum kazete, samo ipak puno tisi. Uglavnom, moze proci za AC/DC, Thin Lizzy i slicno.

BTW, kad smo kod przenja, razocaran sam desetkom. RW medije vise ne mozes, kao u devetki, koristiti na isti nacin kao i bilo koji drugi medij, drag&dropom. Ili mozda ima neka aplikacija koja to moze?
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 8 sati, 32 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: CooL
Anonimaca: 30

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1723