Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? (1) Gost
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!?
Poruka: 3
graphgraph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 0  
Pregorio mi je graficki cip na MacBook Pro-u 17" kupljenom pocetkom 2008 . godine. Pojavila mi se iskrzana slika desktopa zatim je blokirao, a kod restarta sam skuzio da je hardware problem kad je ista stvar bila i sa jabukom kod podizanja sistema.
Sad je ponekad jednako, a ponekad se uopce ne pali ekran. Sistem se uredno dize i radi ok, a to znam jer mi je laptop spojen na kucnu mrezu.
Citao sam po netu da je Apple priznao neki kvar sa grafickim karticama samo neznam na sto se odnosi, odnosno na koje modele?
Moje pitanje je, da li netko ima ovakva iskustva ili zna za slican problem i da li Apple priznaje kvar van garancije ili moram mijenjati maticnu plocu o svoj trosak?
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 1291
graphgraph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 53  
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
Poruka: 137
graphgraph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 8  
graphgraph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 0  
Hvala!
Koliko sam razumio iz teksta, Apple priznaje kvar i pokriva trosak popravka.

Moje pitanje je sada, s obzirom da sam iz Zadra, koji servis u Zagrebu pokriva zastupnistvo za autorizirani Apple servis u Hrvatskoj.
Kontaktirao sam iStyle ali nisam dobio odgovor vec dva tjedna na oba maila koje sam poslao. Nadam se da servis nece trajati sljedecih pola godine.
Admin
Poruka: 3650
graph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 101  
Zovi direktno ovlašteni servis pri PowerComu, ionako sve na kraju završi tamo bez obzira gdje je računalo kupljeno.

Već je bilo sličnih slučajeva i bili su popravljeni brzo i besplatno.
graphgraph

Poruka: 229
graphgraph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 6  
Meni je trebao laptop hitno i odnio sam osobno iz Rijeke u Sv. Nedjelju na servis da se ne gubi dan dva kurirskim sluzbama i to. Slucajno imali tu maticnu na lageru i popravak trajao 2h.
graphgraph

Sad imam sve informacije.
Hvala svima!
Poruka: 66
graphgraph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 3  
Popravljao se u Amsterdamu? To ti je rekao serviser...?
graphgraph

Pitanje: MacBook Pro 17" - riknuo graficki cip!?!? prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 8  
Bio je malo kompleksniji problem, pa su slali iMac u Amsterdam. Sta je tu cudno?

Evo ti popis ovlastenih servisa, odnosno AASP-a pa nadji Hrvatsku
support.apple.com/kb/HT1434
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica

Poruka primljena: pred 53 min
  • boriskr: @Boškardin; zezaš! Kada?
  • Parangal130: savjet za TV karticu za macbook pro
  • Big Papi: @ Lihto: nova je oko 1000 kn, ovisi kolko je stara ta polovna. Ja nebi dao vise od 600tinjak kuna.
  • Boškardin: Izašao Software Update Safari 5.0.2 8)
  • Riba: dsakic, probao, ne ide...
  • MAK: iPhone 4 - saznajem sutra. A za kulturno uzdizanje »Klikni!«
  • Korky: Ajme, i ja bih MorphOS, ali na svom prastarom 9600 sa G3 kartom 8)
  • Lihto: Koliko realno vrijedi ova grafa kod nas,polovna... »Klikni!«
  • dsakic: a da pokusas upariti minija sa nekim drugim Mac-om i otvoriti drugi Mac u target mode-u? Ili Mini u target-modeu i foramat i staviti sve fajlove kao da je CD?
  • Riba: I ja bi ali ne ide...
  • dsakic: MorphOS na 1.5G4 miniju- blazing fast!
  • bulldog3: jucer sam pitala u t-mobile-u... zivi bili pa vidili ;) ;)
  • john_st: ah... Toni Đugum... :roll:
  • Tomek: iOS 4.1 je vani i dostupan preko iTunesa...
  • smayoo: Naravno. Jeftinije je šlepati se na tuđi brand nego razvijati vlastiti. :)
  • BigMac: da iPad killer :D »Klikni!«
  • dpasaric: Prije smo imali "pouzdanu" informaciju i to ne od "male ribe" iz T-Mobilea da će biti 15.8. pa šipak...
  • dpasaric: Ništa nije pouzdano.
  • rkrosl: koliko je ta info. za iPhone pouzdana? Ja sam čuo da će ipak biti krajem 11. mjeseca.
  • john_st: super
  • bulldog3: konancno sam saznala!! - i phone 4 dolazi 24.9.!! jeee..za one koji ne znaju....
  • smayoo: tek sad to vidiš?
  • tommyvideo: ovaj lik je legenda :D »Klikni!«
  • Defou: barem duplo jeftinij nego u hr. G4
  • galeb: Gledam malo oglase pa mi se čini da ju powerpc strojevi malo precijenjeni. Kakva je situacija sa ppc strojevima u inozemstvu?
  • dpasaric: »Klikni!« Izgleda da 4.1 konačno dovodi na red brzinu na 3G iPhoneu...
  • BigMac: Također preporuka, m-computers, bez greške
  • MoschuS: jos jedna preporuka za m! Sasa bi stvanro mogao sluziti kao uzor mnogim vecim firmam kod nas!
  • smayoo: @ hal9000: :D mrak!
  • Djuro genij: i ja sam kupil kod Saše Majstorovića. Preporuka bez trunke razmišljanja

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: cvitko, diagono, digitalmy, eniozg, ivek, jzelko, serafin, smayoo
Anonimaca: 48

Anketa

Želite li Apple iPad?

Apple novosti

3.2103