Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
MBP 13 pitanje
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: MBP 13 pitanje
Poruka: 2
graphgraph

MBP 13 pitanje prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
postovani,
vec neko vrijeme razmisljam o prelasku sa HPa na MBP pa vas molim za malu pomoc/savjet. uglavnom, zelio bi kupiti MBP 13incha najjacu konfiguraciju. e sad, zanima me da li je to dovoljno za nesmetan rad u ACADu kako je to program koji najvise koristim (arhitektura)? vjerujem da mislite kako je bolji izbor veci laptop a ujedno i snazniji (sada imam HP 8710W workstation, 17incha), ali kako sam cijelo vrijeme u pokretu, treba mi nesto malo manjih dimenzija i mase a da mi omoguci nesmetan rad kad dodem u biro ili kuci na velikom ex ekranu. e da, kako se opcenito ACAD ponasa na vasem operativnom sistemu, vijest koju sam pronasao na netu je da je izasla beta verzija za apple a da se puna verzija ocekuje u 10.mjesecu. hvala na pomoci.

Luka
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 1496
graphgraph

MBP 13 pitanje prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 37  
A kako mislis vrtiti Acad na Macu kad ga nema? Uzeti MBP pa staviti gore win je po meni glupost, radje se strpi dok ne izadje ta verzija koja je najavljena za OSX, pricekaj koji review ili skini demo ako ce ga biti i onda kupi stroj ako ces biti sretan kako to radi.
iMac 20" White/C2D 2.16 GHz/3Gb >home
iBook 14"/G4 1.42Ghz/1Gb >home
Mac Pro 5,1/8 Core 2.4Ghz/GT120+FX4800/24Gb >work
iPhone4
Poruka: 2
graphgraph

MBP 13 pitanje prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
ljudi vec rade na beti verziji ACADa, zato sam i pitao da li je netko imao prilike radit s njom, nisam ni mislio koristit win kao operativni sustav jer to nema smisla na MBP. s kako puna verzija izlazi uskoro, mislim da je vrijeme da se malo raspitam o tome. hvala na odg.
Poruka: 244
graphgraph

MBP 13 pitanje prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 8  
Već je bilo govora o tome, potraži malo. Što se tiče trenutne bete, ona nije mjerodavna - apsoultno neupotrebljiv software. Za sad!
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 1 sat, 7 min
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)
  • Riba: Meni inače radi bez problema.
  • Riba: View -> Developer -> Developer Tools / Console tab
  • Riba: H2O, pogledaj malo što kaže Chrome console
  • H2O: imam problema s jabučnjakom. ili on samnom. Javlja mi se poruka "Aw, Snap!" i nikako da mi otvori stranicu. Ponekad reload pomaže. Skoro je nemoguće biti na Jabučnjaku. Niti jedna druga stranica mi to do sada nije javila, samo jabučnjak. Koristim Chrome 16.0.912.77 @ Lion 10.7.2. Ima li još netko ovakvih problema? Što bi mogao biti uzrok?
  • metalni: @bumbar - koliko ja znam možeš preko iTunesa importirati ringtone i onda ga sinkronizirati s iPhoneom
  • Renzo: Dobro se podsjetiti »Klikni!«
  • bumbar: Kako postaviti .m4r ringtone u ringtones? Ringtone je u aplikaciji koja dozvoljava samo opciju send
  • kinsif: cujem da je neki super macbook u oglasniku... :P
  • papittoveng: john be good! ;)
  • MoschuS: drzi se johni!
  • john_st: fala ekipa 
  • dpasaric: Brz oporavak!
  • smayoo: A, jbt... :( Aj, držse! Želim ti brz oporavak!
  • john_st: stomak zasad ok, al mi je udarila bol u desno rame, tako da ne mogu ni sjedit ni stajat dulje od par min
  • scarface32: btJunkie is down :(
  • smayoo: Penis enlargement? :p ;)
  • Riba: Ne znam koju bi operaciju preporučio... samo pomalo...

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1443