Poruka: 1
|
|
Kupnja Macbooka prije 2 Mjeseci
|
|
|
Pozdrav! Dugo razmišljam o kupnji Macbook Proa, a pošto nemam dovoljno novaca za novi, učinila su mi se dva, sa ovog oglasnika, kao dobra prilika. Do sada nisam imao Macbook, a trebao bi mi prvenstveno za rad na arhitektonskim programima, multimediju i rijetko igre.
Prvi je Macbook Pro 15, Intel Core 2 Duo, 2.53 GHz, memorija 4GB, a za grafiku pretpostavljam da je nVidia GeForce 9400M?? za 9000 kn.
Drugi je MacBookPro 15, 2.4GHz Intel Core i5, memorija 4GB, integrirana grafička kartica + NVIDIA Ge Force GT 330M za 10000 kn.
Koliko sam skužio oba su kao novi i imaju garancije.
Bio bi zahvalan za savjete, ili ako možda imate nekih drugih preporuka. Hvala!!
|
|
Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
|
Admin
Poruka: 3647
|
|
|
|
|
Ovaj drugi bi bio super, ali mi je cijena čudno niska jer taj stroj nov dođe oko 15,000 kn, a sumnjam da ima više od 4-5 mjeseci...
|
|
|
Poruka: 502
|
|
|
|
|
Ocito netko dofurao iz Amerike (iz vana) pa kako je more blizu hoce utopiti da se najde koja kuna vise. To su moja razmisljanja.
Obavezno prije kupovine provjeriti da li radi (ono, subjektivni dojam, jer bi i garancija na ovog drugog morala postojati). Lovu vaditi tek kad se uvjeris da je roba OK.
Naravno da posoji caka ako nikad nisi radio malo dulje na MAC-u, da ti mozda kaj uvali losu robu. Mozda netko predlozi koje programcice staviti na kom i isprobati u 10min. je li radi u redu. Kaj ja znam.
Provjeriti treba ekramn, je li u redu i stanje baterije.
|
|
|
Poruka: 48
|
|
|
|
|
Svakako bih ti preporucio da ides na ovaj drugi, iako cijena je malo "cudno" niska, ali necu ulaziti u to. Druga varijanta je trenutno najnoviji model iako ni sa prvom varijantom ne mozes pogrijesiti. Ono za sto tebi treba, oba ce vrtjeti bez problema. Nadam se da si upoznat sa cinjenicom da autocad ne radi pod OS X, ocekuje se u buducnosti verzija za maca ali trenutno je nema. Oko archicada, photoshopa, artlantisa, rhinoa i sl. programa nemas problema. Pregledaj laptop od nekakvih vanjskih ostecenja, provjeri ekran da nema ogrebotina, puknuca, mrtvih pixela i sl, provjeri sve portove i super drive.
|
|
|
|