Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Hvala
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Hvala
Poruka: 4
graphgraph

Hvala prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 0  
Hvala. Kako ebay radi sa Hrvatskom, ima li neko iskustva? Kakve su takse?
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
graphgraph

Da li forum baguje ili je do mene? Kliknuo sam na Posalji odgovor a postavio je novu temu.

Anyway, mozete prebaciti ovo na prethodnu temu: www.jabucnjak.hr/forum/hardver/52418-mac...-ploca-potrebna.html
Moderator
Poruka: 6135
graph

Hvala prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 146  
Ja ne mogu spojiti dvije teme, ali Riba i Davor vjerojatno mogu. Samo kad naiđu...

Ebay "s Hrvatskom" radi isto kao sa svakom drugom zemljom. Nije to stvar Ebaya, nego pojedinog prodavača. Ja kupujem preko E-baya već 9 godina (čak i prije nego se moglo imati PayPal account u HR) i u svo to vrijeme (računam da se radi sve skupa o nekih 50-60 kupnji) imao sam samo jedno poluneugodno iskustvo (kupio sam 3 stvari, čovjek mi je poslao samo jednu, onu najskuplju, a druge 2 zaboravio, onda mi ih je poslao naknadno, besplatno, ali s cijelim računom istim kao i prvi put pa mi je naša carina dvaput naplatila PDV te sam im morao objašnjavati i dokazivati - na kraju su mi vratili duplo uplaćen novac, nakon jedno 4 mjeseca).

Što se slanja tiče, ono što se šalje iz amerike putuje beskrajno dugo, ne znam zašto. Iz USA mi nije ništa stiglo za manje od 20 dana. Iz Australije za 10 dana. Iz Hong Konga, Taiwana i Koreje stiže redovito isti tjedan, kao i iz EU zemalja.
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Poruka: 20
graphgraph

Hvala prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 1  
Evo kod mene je sasvim obrnuto, iz Amerike dođe sve sto naručim najvise za 14 dana, čak sam imao jednu kupovinu preko sellera koji se nalazi na Havajima.. i to mi je došlo za 14 dok narudžbe iz Kine moram čekati i preko 20 dana
Moderator
Poruka: 6135
graph

Hvala prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 146  
Za Kinu ne znam, odande još ništa nisam dobivao. Hong Kong (a Taiwan pogotovo) ipak nisu isto što i Kina, iako su geografski blizu.
Možda ima veze i s riječkom carinom. Ja zapravo ne znam koliko od tog vremena pošiljka putuje, a koliko "spava" na pošti carine u Rijeci...
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Poruka: 1496
graphgraph

Hvala prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 37  
Takodjer sve narudžbe iz Kine su mi dolazile za otprilike mjesec dana, nekada i malo duze.
U zadnje vrijeme dosta narucujem iz UK i to mi najcesce doalazi za tjedan dana a cesto i manje (jedna je samo zaglavila 3 tjedna). Sto se tice carine/pdva i slicno to ti jako zavisi o tome sto narucujes, koje je vrijednosti i u kojem gradu zivis. Ja do sada nisam platio nikada nista (kuc-kuc) ni sa eBaya ni sa mase drugih siteova sa kojih narucujem ali mislim da vrijednost narudzbe nikada nije presla 100 eura.
iMac 20" White/C2D 2.16 GHz/3Gb >home
iBook 14"/G4 1.42Ghz/1Gb >home
Mac Pro 5,1/8 Core 2.4Ghz/GT120+FX4800/24Gb >work
iPhone4
Poruka: 1534
graphgraph

Hvala prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 64  
Ni ja nemam baš nikakvih problema s iskustvima s eBaya. Dapače, mogu reći samo pohvale. Nikad nikakvih problema, sve je prošlo bez problema. Bilo je tu i muzike, (CD, ploče! ), i dijelova za mac (airport kartice, memorija itd...)
Vrlo dobro i ugodno. A vrijeme putovanja je u prosjeku tri tjedna za SAD i recimo dva za Hong-Kong....
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
graphgraph

Hvala na odgovorima. Pokusao sam pretragu na ebay-u, medjutim nesto ne pronalazim odgovarajuci rezultat.

Kucao sam "macbook pro 17 motherboard" i dobio sam:

shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p39...t=See-All-Categories

Any tips?
Poruka: 119
graphgraph

Hvala prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 5  
steinramm je napisao:
Hvala na odgovorima. Pokusao sam pretragu na ebay-u, medjutim nesto ne pronalazim odgovarajuci rezultat.

Kucao sam "macbook pro 17 motherboard" i dobio sam:

shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p39...t=See-All-Categories

Any tips?

Oni to zovu logic board.
shop.ebay.com/i.html?_nkw=macbook+pro+17...=p3286.c0.m270.l1313
Pozdrav
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 43 min
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)
  • Riba: Meni inače radi bez problema.
  • Riba: View -> Developer -> Developer Tools / Console tab
  • Riba: H2O, pogledaj malo što kaže Chrome console
  • H2O: imam problema s jabučnjakom. ili on samnom. Javlja mi se poruka "Aw, Snap!" i nikako da mi otvori stranicu. Ponekad reload pomaže. Skoro je nemoguće biti na Jabučnjaku. Niti jedna druga stranica mi to do sada nije javila, samo jabučnjak. Koristim Chrome 16.0.912.77 @ Lion 10.7.2. Ima li još netko ovakvih problema? Što bi mogao biti uzrok?
  • metalni: @bumbar - koliko ja znam možeš preko iTunesa importirati ringtone i onda ga sinkronizirati s iPhoneom
  • Renzo: Dobro se podsjetiti »Klikni!«
  • bumbar: Kako postaviti .m4r ringtone u ringtones? Ringtone je u aplikaciji koja dozvoljava samo opciju send
  • kinsif: cujem da je neki super macbook u oglasniku... :P
  • papittoveng: john be good! ;)
  • MoschuS: drzi se johni!
  • john_st: fala ekipa 
  • dpasaric: Brz oporavak!
  • smayoo: A, jbt... :( Aj, držse! Želim ti brz oporavak!
  • john_st: stomak zasad ok, al mi je udarila bol u desno rame, tako da ne mogu ni sjedit ni stajat dulje od par min
  • scarface32: btJunkie is down :(
  • smayoo: Penis enlargement? :p ;)
  • Riba: Ne znam koju bi operaciju preporučio... samo pomalo...
  • smayoo: :( Ajoj... Jel barem prošlo bez komplikacija?
  • john_st: ako ne morate, operaciju žuči nikako ne preporučam :'(

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

6.4574