Poruka: 246
|
|
Blu-ray pisač prije 1 Godina, 7 Mjeseci
|
|
|
Vidim da polako ali sigurno dolaze Blu-ray pisači na europsko tržište.
Mene zanima da li se mogu kupiti Blu-ray pisači za Maca, gdje i po kojoj cjeni?
Isto me tako zanima Panasonic DMR-BS750 ili Panasonic DMR-XW380 koji mi treba za TV?
Radim dosta na Final Cut Expressu, pa hoću njega podesiti da mi u budućnosti prži na Blu-Ray DVDe...
Toliko od mene
Petar
iPhone 3G : iPod 16GB : iPod Nano 2GB : iMac 20' 5,1 : MacBook Pro 2,2 : iPod Shuffle 512MB
|
|
Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
|
Admin
Poruka: 4304
|
|
Blu-ray pisač prije 1 Godina, 6 Mjeseci
|
|
|
Evo, pitao je to sada i netko na Vikalici...
Ja sam ugradio u Mac Pro Blu-Ray pržilicu jer nam je bila neophodna za jedan projekt. Kupljen je LG model BH10LS30 (10x max Blu-ray write, 16x max DVD write). Instalacija je p&p u 5 minuta. Sistem ga prepoznaje i čita BR medije bez problema. Koristio sam Toast za prženje FCS full-HD projekta, snimanje i verifikacija su prošli super. Sprženi medij radi bez greške, koristio sam PS3 za test. Sve skupa dobra i jeftina kupovina.
Kupio sam ga u Ventexu.
|
|
|
Poruka: 134
|
|
|
|
|
kolika je cijena to LG-a?
MacPro 5.1-12 Gb / iMac 21,5"-6 Gb / iPod touch-8Gb / iPhone 4-16 Gb / iPad2 WIFI white / AppleTV
|
|
|
Poruka: 246
|
|
|
|
|
Hvala ti.
Možda i ja kupim Blu-ray, ali za godinu dana. Biti će i više različitih proizvođača i niže cjene. Meni treba isključivo za amatersku upotrebu.
iPhone 3G : iPod 16GB : iPod Nano 2GB : iMac 20' 5,1 : MacBook Pro 2,2 : iPod Shuffle 512MB
|
|
|
|