Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
G5 i optički audio I/O
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: G5 i optički audio I/O
Admin
Poruka: 4305
graphgraph

G5 i optički audio I/O prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 154  
Da li je itko na G5 isprobao barem optički izlaz ako ne i ulaz?

Znači spojio stroj optičkim kableom na npr. kućno kino. Ja sam to radio s PSX 2 i stvar je super, ali čak i na PSX-u malo naslova podržava takav zvuk. Ono što me zanima na G5 je to da li se Apple potrudio da Panterov DVD Player šiba van 5.1 zvuk? Postoji li ijedna igra na Macu koja to podržava? Možda onih par koje su imale podršku za 5.1 zvučne kartice?
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 569
graphgraph

G5 i optički audio I/O prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 8  
Navodno novi appleov DVDplayer podrzava 5.1 zvuk preko optickog.
Poruka: 662
graphgraph

G5 i optički audio I/O prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 12  
SVI hi-end DVD playeri koji imaju optički in i out (nema ih još puno) podržavaju 5.1
Ono što ja žicam Djeda Mraza na tom području, prije nego išta kupim, jest bežični prijenos signala do zvučnika, a da na etiketi ne piše Bang&Olufsen
graphgraph

Mak, govorim o aplikaciji DVD Player. Koliko znam, Apple jos nije poceo proizvoditi stand-alone dvd playere.

SVAKI DVD player sa optickim izlazom moze preko njega slati 5.1 signal. Rijetki imaju opticki ulaz. Cemu bi to sluzilo?
Poruka: 838
graphgraph

G5 i optički audio I/O prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 3  
.. jest bežični prijenos signala do zvučnika ..

Na ovo se vatreni upokojeni audiofili okrecu u grobu
Poruka: 1497
graphgraph

G5 i optički audio I/O prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 59  
>SVAKI DVD player sa optickim izlazom moze preko njega slati 5.1 signal. Rijetki imaju >opticki ulaz. Cemu bi to sluzilo?

Sluzilo bi bas onome za sto je Davor pitao u pocetku...
Neki jeftinjaci od kucnih kina (popularni naziv za DVD player pristekan na 6 zvucnika) imaju opticki ulaz... Moj Samsung... Sve je to super, al prevec zica u sobi...
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
graphgraph

Da, ja na takav uredjaj ne gledam kao na DVD player. Ako ima pojacalo, dekoder, vjerojatno i tuner, onda je to receiver. Slazem se da je za 5.1 pojacala i receivere OBAVEZNO da imaju barem jedan opticki ulaz.
Poruka: 1497
graphgraph

G5 i optički audio I/O prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 59  
Znaci slozili smo se
Bio sam dosta skeptican prema tim 'kucnim kinima' jer su mi se jeftina rjesenja cinila - jeftinim. Ali promijenilo se sa gorespomenutim Samsungom koji ima i tuner i oticki i aux in... Kad se doda tome i zaista ugodna zvucna slika koja godi mojim usesima, zadovoljstvo raste iz dana u dan...
Zakljucak, nisam skeptican prema jeftinjacima dok ih ne isprobam kak spada
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
graphgraph

Ja bih ipak prije kupio JVC-evo kucno kino (3.600,00kn) koje je dobilo EISA nagradu kao najbolje kucno kino nego vjerovao kratkoom testu u ducanu.
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 8 sati, 59 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: drlovric, Nikola_Kala, Predator971
Anonimaca: 30

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1917